Asfalt Osman
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,514
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Simdi ben ayarlardan fabrika ayarlarına mi dondurim Hard reset mi atim format mi atim kafam karıştı
Simdi ben ayarlardan fabrika ayarlarına mi dondurim Hard reset mi atim format mi atim kafam karıştı
Başkasına satacaksan Hard reset kendin kullancaksan fabrikaSimdi ben ayarlardan fabrika ayarlarına mi dondurim Hard reset mi atim format mi atim kafam karıştı
Fabrika ayarları =format mi oruç kafaya vurdu gerçektenBaşkasına satacaksan Hard reset kendin kullancaksan fabrika
Kendim kullanicamFabrika ayarları =format mi oruç kafaya vurdu gerçekten
Fabrika ayarları format ama çok az veri kalbiliyor , birine satarken Hard reset atmak daha doğru ancak kendin kullancaksan Fabrika ayarlarına dönmek daha doğruFabrika ayarları =format mi oruç kafaya vurdu gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendim kullanicam
Çok az veri kalabiliyor derken anlamadimFabrika ayarları format ama çok az veri kalbiliyor , birine satarken Hard reset atmak daha doğru ancak kendin kullancaksan Fabrika ayarlarına dönmek daha doğru
ayarlardan sıfırlayabilirsin. recovery ile uğraşmana gerek yok bence.Tablet samsung tab a modelini bilmiyorum ama SM-T255 Di galiba
ayarlardan sıfırlayabilirsin. recovery ile uğraşmana gerek yok bence.
Aynenayarlardan sıfırlayabilirsin. recovery ile uğraşmana gerek yok bence.
Tamam denicem olmazsa buraya yazarımAynen
Ancak her zaman güvenli bir çözüm olmadığından dolayı ilk olarak fabrika ayarlarını deneyip ondan sonra hard reset yapmanız en sağlıklısı olacaktır.