Neler Yeni

Tableti Nasıl Fabrika Ayarlarına Döndürürüm

babam birkaç ay önce 8mbps olan internetini 16mbps yaptı ve hediye bir tablet geldi.

alcatel eski bir tablet 1gb ram 16gb hafıza annemin şarz aletinin ucu kırıldığı içintam oturmuyordu telefonun şarj girişine şimdi tam oturuyor ayrıca o 16GBye anı fotoğraflarını falan atıp yer açacağım annemin telefonu ve benim bilgisayarımdan kardeşimede bakacak bir şey çıktı sonunda kurtulduk 3yaşındaki bir küçük şeytandan

herneyse işte kardeşime bir hesap açayım dedim bu seferde youtubeye giremiyoruz sanırım küçük çocuklar için hesap açtığım için risklerden dolayı açmıyor nasıl tekrardan fabrika ayarına döndüreceğim yardım edin lütfen

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
babam birkaç ay önce 8mbps olan internetini 16mbps yaptı ve hediye bir tablet geldi.

alcatel eski bir tablet 1gb ram 16gb hafıza annemin şarz aletinin ucu kırıldığı içintam oturmuyordu telefonun şarj girişine şimdi tam oturuyor ayrıca o 16GBye anı fotoğraflarını falan atıp yer açacağım annemin telefonu ve benim bilgisayarımdan kardeşimede bakacak bir şey çıktı sonunda kurtulduk 3yaşındaki bir küçük şeytandan

herneyse işte kardeşime bir hesap açayım dedim bu seferde youtubeye giremiyoruz sanırım küçük çocuklar için hesap açtığım için risklerden dolayı açmıyor nasıl tekrardan fabrika ayarına döndüreceğim yardım edin lütfen
inş 2 ay sonra bende 16'ya geçiyorum sözleşme bittiğinde şu an 8

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

cemtastan2301

80+ Gold
teşekkürler kazara hesap açarken biryerleriyle oynadım acaba nasıl android bir işletim sisteminde tableti fabrika ayarlarına getirip 0 layablirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dfsgfsdgsdfgsd
Tabletten pek anlamam. Ayarlarda genel yönetim diye bi şey var mı ? Orada sıfırlama yeri olması lazım.

ne tableti internet yükseltene tabletmi veriyorlar
hocam eski model alcatel zaten sorun çıktı alana kadar hayatım s.. 1gb ram 16gbhafıza 2mp kamera ama satarım heralde piyasa değeri 500tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabletten pek anlamam. Ayarlarda genel yönetim diye bi şey var mı ? Orada sıfırlama yeri olması lazım.
abi buldumda fabrika ayarına dön deyince dönemessin deyip uyarı veriyor anlaşılan birkaç gün başıma bela oalcak

Top Bottom