Neler Yeni

Yardım TABLETİM HACKLENDI tavsiye verir misiniz?

Spectre_zz

80+ Bronze
Arkadaslad facebookda falan gezerken kendi kendine yorumlari likelayip profile falan girdi 2 3 kere galiba biri uzaktan kontrol ediyor ve dalga geciyor ne yapmam lazim acil yardim edin nolur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve kendi kendine basarken kontrol bende olmutor hicbir seye basmam fayda etmiyor

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa Mete
Arkadaslad facebookda falan gezerken kendi kendine yorumlari likelayip profile falan girdi 2 3 kere galiba biri uzaktan kontrol ediyor ve dalga geciyor ne yapmam lazim acil yardim edin nolur

Ve kendi kendine basarken kontrol bende olmutor hicbir seye basmam fayda etmiyor
Format at bence aklıma başka bir şey gelmiyor

Birde interneti kes bir bak hala uzaktan kontrol edebiliyorlarmı?

ysuufiii5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf

Dokunmatiğe bişey falan olmuş olabilir hemen hacklendi diye düşünme diyeceğim de profile falan likelaması pek hayra alamet değil.

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Komple kapat odin moda geç sıfırla her şeyi.
Odin mod ne oluyor içinde ders pdlfledim var onlari aktarmam lazim once bir yere

Format at bence aklıma başka bir şey gelmiyor

Birde interneti kes bir bak hala uzaktan kontrol edebiliyorlarmı?
Bilmiyorum 2 kere oldu su an sorun yok ama tirtsım yani kamerayi falan kapadim peceteyle bantlayip

Nezha

80+ Bronze
Odin mod ne oluyor içinde ders pdlfledim var onlari aktarmam lazim once bir yere

Bilmiyorum 2 kere oldu su an sorun yok ama tirtsım yani kamerayi falan kapadim peceteyle bantlayip
Marka model ne android sürüm hatırlıyor musun geliştirici seçenekleri açık mıydı bunlar önemli

Spectre_zz

80+ Bronze
Dokunmatiğe bişey falan olmuş olabilir hemen hacklendi diye düşünme diyeceğim de profile falan likelaması pek hayra alamet değil.
Ben de oyle dusundum basta da yorumu likeladi 2 kere geri cekti profile girdi falan yani bi de benden gidiyo kontrol karsidaki basinca. Ben neye bassam algilamiyor.

Marka model ne android sürüm hatırlıyor musun geliştirici seçenekleri açık mıydı bunlar önemli
Açıkti s9 fe

Ama o kendi kendiligine kapaniyo bir sure sonra oyle biliyorum

Avastla tarattim hicbir sey cikmadi

Nezha

80+ Bronze
Geliştirici seçenekleri açıksa iyi. Eğer virüs olduğundan eminsen salla pdfyi falan hard reset at.

Spectre_zz

80+ Bronze
Geliştirici seçenekleri açıksa iyi. Eğer virüs olduğundan eminsen salla pdfyi falan hard reset at.
Şu an kontrol edebiliyorum bi sorun yok once pdfleri aktarmayi deniyicem sonra atarim

Iyi de reset atinca tamamen gider dimi ben nasi guvenicem icimi yer bu surekli

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
benim telefonda da oluyor arada eller nemlenince yada terleyince nereye bastığını sapıtıyor ellerini kurut tabletin üstününe de nemini alacak bi yüzeye (ben üstüme sürerim genelde) sür hiçbirşeyi kalmaz nerden çıkardın virüs olduğunu hemen varsa ve eminsen de antivirüs indirip tarat bilgisayar bağla gene tarat gerekli belgeleri yedekle ve sıfırla

Spectre_zz

80+ Bronze
benim telefonda da oluyor arada eller nemlenince yada terleyince nereye bastığını sapıtıyor ellerini kurut tabletin üstününe de nemini alacak bi yüzeye (ben üstüme sürerim genelde) sür hiçbirşeyi kalmaz nerden çıkardın virüs olduğunu hemen varsa ve eminsen de antivirüs indirip tarat bilgisayar bağla gene tarat gerekli belgeleri yedekle ve sıfırla
Kral sorun şu pcye baglarsam oraya da bulasma olasiligi var

Su an ben telefona da bulasir falan diye korkuyorum

Top Bottom