Neler Yeni

Android Tabletime hardreset attıktan sonra açılmıyor.

Bktrstv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
North Carolina/Amerika Birleşik Devletleri
İsim
ad soyad
Ne durumdasınız hocam bu arada biraz inceledikten sonra şunu farkettim android telefonlarda çalınmalarda güvenlik amaçlı sizin eski epostanızla giriş yapmanızı ister tabletinizde kullandığınız epostayı girmeniz durumunda açılacaktır.

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Ne durumdasınız hocam bu arada biraz inceledikten sonra şunu farkettim android telefonlarda çalınmalarda güvenlik amaçlı sizin eski epostanızla giriş yapmanızı ister tabletinizde kullandığınız epostayı girmeniz durumunda açılacaktır.
Hocam zaten onu giriyorum. Hiçbir şey demeden veya hata mesajı vermeden direk e-posta menüsüne atıyor. Bu arada akşam deneyeceğim.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Google hesabını atla diyip daha sonra hesabınızı ekleyin bu arada bende tableti e hard reset attım yüz tanıma yapmıştım 4 saat te bir normal şifre gerekiyormuş bende unuttum işte ama Hard reset attıktan sonra öyle bişey olmadı

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Google hesabını atla diyip daha sonra hesabınızı ekleyin bu arada bende tableti e hard reset attım yüz tanıma yapmıştım 4 saat te bir normal şifre gerekiyormuş bende unuttum işte ama Hard reset attıktan sonra öyle bişey olmadı
Hocam atla yazmıyor. Sıkıntı orda işte. Yazsa direkt basacağım ama yok. Daha önce bir çok telefona veya tablete hard reset attım. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
Yazılım atmayı denedim. PC'de yüklendi olarak göründü ama yüklenmedi.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Hocam atla yazmıyor. Sıkıntı orda işte. Yazsa direkt basacağım ama yok. Daha önce bir çok telefona veya tablete hard reset attım. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
Yazılım atmayı denedim. PC'de yüklendi olarak göründü ama yüklenmedi.
Yüklese bile kendi ninkini kullanacaktır o şey Android dir senin dediğin ilk açtığında ayarlar olduğu için onu hiçbir zaman silmez

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Şimdi deneyeceğim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kapalıymış zaten. Bu arada şunu ekleyeyim: E-postayı girdikten sonra hata mesajı vermeden hesap menüsüne atıyor.
Format nasıl Atariz

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular