Neler Yeni

Tabletimi Sarja Takınca Sarj Logosu Gelip Gidiyor

Reaksiyon skoru
5
Herkese öncelikle merhaba, okuldan almış olduğum general mobile tab4 modelli tabletimi bir kaç seneye yakın hiç çalıştırmadım, şimdi ise sarja taktığım zaman ekrana priz ile sarj kablosu sembolu geliyor , arkdaşlar sizce ne yapmalıyım sorun ne ile ilgili olabilir ?

not: her zaman kullandığım sarj cihazını kullanıyorum

not2:tabletin sarjdan çıkardığım zaman hiç bir tepki vermiyor , sarjdayken üstte anlattığım tepkiyi veriyor

Herkese öncelikle merhaba, okuldan almış olduğum general mobile tab4 modelli tabletimi bir kaç seneye yakın hiç çalıştırmadım, şimdi ise sarja taktığım zaman ekrana priz ile sarj kablosu sembolu geliyor , arkdaşlar sizce ne yapmalıyım sorun ne ile ilgili olabilir ?

not: her zaman kullandığım sarj cihazını kullanıyorum

not2:tabletin sarjdan çıkardığım zaman hiç bir tepki vermiyor , sarjdayken üstte anlattığım tepkiyi veriyor
Şarj aldığına emin misiniz?

Şarj aldığına emin misiniz?
eminim hocam saten sarja takınca öyle yapıyor , diğer türlü hiç bir tepki vermiyor tablet, bir sorum olacaktı hocam youtubede izledigim bir videoda uzun süre kullanılmayan cihazların böyle yapabileceğini ve 1 saat civarı beklememiz gerektiğini öğrendim sizcede öyle yaparsam sorun geçermi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler sorunu buldum sarj kablosunu yada cihazını değiştirin,cihazı değiştirince sarj olmaya başladı

not: yüksek volt'lu şarj cihazı kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,594
Üyeler
173,218
Son üye
Diffi16
Geri