Yardım Tabletten Anlayanlar akıl verebilir mi ???

dörtgöz

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar bu aralar bir tablet almayı düşünüyorum düşünüyorum ama net alıcam yani almak zorundayım sınava çalışıyorum mezunum kitaplar çok pahalı ve tek kullanımlık oluyor bildiğiniz gibi yani sınav senesinden sonra bir işe yaramaz onun yerine abimde tablet al dedi bende düşünüyordum zaten almaya karar verdim almışkende her gencin aklında ipad vardır birazcıkta heves diyebiliriz Şuan en çok satan ipad a16 serisi 128 gb şuan Hepsiburadada 15.500 tl kalemde almak lazım replika kalem rezil eder diye düşünüyorum kullanan arkadaşım var alacaksan orijinal al veya tabletli başka kalem al diyor ipad alırsam tablet 15.500 kalem 3.500 oldu 19.000 tl bildiğiniz gibi ipadlarda kablo tek çıkıyor buna birtanede orijinal adaptör lazım onuda alırsam 19.800 falan oluyor bi kılıf desen 400-500 fln düz hesap 20.000 tl oluyor para yönünden sorunum yok öğrenciyim ama biraz birikim yaptığım için bunları alacak param var ama mantıklımı değermi diye düşünüyorum abimde sadece ipad yok Samsung s10fe fln var diyor Huawei var diyor onlara bakabilirsin diyor bende aklımda ipad olduğu için ipad alma taraftarıyım burayada bir sorayım dedim lütfen akıl verin. birde ipad alırsam gri renk ile mavi arasında kaldım sizce en iyisi hangisi görünüş olarak veya ilerde satmayı düşünürsek hangisi daha iyi gider mavi ne kadar güzel olsada gride bir o kadar sade ve şık duruyor lütfen bu konuyu gören herkes bir akıl versin cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Tablet için apple ve samsung dışına çıkmanı çok tavsiye etmem. Eğer iki markadan birinden telefonun varsa notların vs eşitlenmesi güzelce olur.

Fiyatı biraz düşürmek istersen S9Fe ve Ipad 10. nesil bakabilirsin, ikisi de yeni versiyonlarıyla hemen hemen aynı. Stok sorunundan fiyat şişmediyse daha uyguna gelmesi lazım.

Apple için pozitif teknolojiye (pt) bakabilirsin, genelde iyi fiyatları oluyor, akakçede vs listelenmiyor.

İki tablet arasındaki bence ekosistemler dışında tek fark kalemleri .d S-Pen ucu yumuşak. Apple Pen ucu sert (10. nesil için böyle, Air serilerinde daha yumuşak dendi ama bilgim yok) Kimisi Apple Pen'in sert/tok hissiyatını seviyor, kimisi S-Pen'in yumuşak dokusunu. Mümkünse deneyip aradaki farkı anla, 10. nesil için kalem sesinden ciddi şikayetçi olanlar var ama.

Bunlar dışında çok bir fark yok, ipade heves ettiysen ipad al. Samsungun avantajı farklı dosyalar için daha rahat uygulama bulman ve daha rahat dosya yönetmen, apple avantajı daha stressiz bir baş, arada ufaktan oyunlara bakarım dersen onu da çıtırdan halleder.

Bakma böyle uzun uzun anlattığıma, bu bahsi geçen 4 model hemen hemen aynı. Hangisini alırsan al benzer bir deneyim sunacak.

Geri