internet hızım gayet yeterli tablet Tab S10+ netflix planım ultra hd olan paket yürütme kayıtım yükseğe alınmış durumdaçözümü varmı ?
canlı sohbette yazdım tabletlere 4k desteği vermediklerini söylediler
öyle saçma şeymi olurçözümü varmı ?
canlı sohbette yazdım tabletlere 4k desteği vermediklerini söylediler
bir dönem benim dediğim lisans olayı vardı lisans yoksa 720p filan oynatırdı ...öyle saçma şeymi olur
En iyi görüntü kalitesinde izleme
Netflix hesabınızın sunduğu en iyi yayın kalitesinden yararlanmak istiyorsanız buraya tıklayarak adım adım talimatlarımızı uygulayın. Yayınların keyfini HD, Ultra HD, 4K, UHD, Dolby Vision, HDR ve HDR10+ kalitesinde çıkarın.help.netflix.com
2 defa farklı yetkiliyle canlı sohbet yaptım 2 side aynı şeyi dedileröyle saçma şeymi olur
En iyi görüntü kalitesinde izleme
Netflix hesabınızın sunduğu en iyi yayın kalitesinden yararlanmak istiyorsanız buraya tıklayarak adım adım talimatlarımızı uygulayın. Yayınların keyfini HD, Ultra HD, 4K, UHD, Dolby Vision, HDR ve HDR10+ kalitesinde çıkarın.help.netflix.com
Kaçak izle2 defa farklı yetkiliyle canlı sohbet yaptım 2 side aynı şeyi dediler
Post automatically merged:
eğer hdr destekliyorsa otomatik açık yürütülüyor dizi film değil mi ?
4k desteklemiyor mu tablet ?çözüm yok kanka netflixten sertifikası yoksa izlenmiyor muhtemelen bu sebepten bu arada 4k tabletin mi var
yz ye sorduğumda da bazı tv ve windows cihazlarda destekliyormuş4k desteklemiyor mu tablet ?
Bana öyle yapacaklar iptal edip kaçak izlerimSen o kadar para ver aylık kaliteye bak.
Boşuna vericem parayı bende olsa iptal ederdimSen o kadar para ver aylık kaliteye bak.
Bana öyle yapacaklar iptal edip kaçak izlerim
Boşuna vericem parayı bende olsa iptal ederdim
denemek amaçlı açmıştım iptal edeceğim zatenBana öyle yapacaklar iptal edip kaçak izlerim
Boşuna vericem parayı bende olsa iptal ederdim