içimi güzel rahatsız etmiyor hocam 1 paket alıp deneyin. pişman olacağınızı sanmamKahvede bi ara bi camel sigara kokusu almıştım model hangisi unuttum ama harika bir kokusu vardı eski sigaralara götürdü beni bununda kokusu güzel midir hocam?
Hepsi geniz yakıyor o biraz senin vücuduna bağlı. Ama tad ve aroma olarak şu söylediğim 2 sigara gerçekten farklı.Genel olarak geniz yakmasın istiyorum, geniz yakıyorlar mı acaba?
Deep blue ben sevmedim. Yellow long da kısası da güzel aynı tütün zaten ben almışken long alıyorum. Monte carlo mavi uzun da güzel camel yellow dan farklı bir aroması var. 2 sini de dene hocam zaten içiyosunYellow long mu dersiniz yoksa deep blue mu dersiniz hocam?
Marlboro red içiyordum memnundum fakat beyaz filtre sigara içeyim dediydim bakalım hocam sağolun tavsiye için.Deep blue ben sevmedim. Yellow long da kısası da güzel aynı tütün zaten ben almışken long alıyorum. Monte carlo mavi uzun da güzel camel yellow dan farklı bir aroması var. 2 sini de dene hocam zaten içiyosunhangisini beğenirsen ona geç çok pahalı da değiller biri 81 biri 75 lira
Marlboro red içen adama dediklerim hafif + aromatik gelir hocam.Marlboro red içiyordum memnundum fakat beyaz filtre sigara içeyim dediydim bakalım hocam sağolun tavsiye için.