Tadı iyi, hafif sigara tavsiyesi

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Boğaz yakmayan tadı güzel hafif sigara tavsiyesi verirseniz sevinirim dostlar.

camel deep blue dene.

Kahvede bi ara bi camel sigara kokusu almıştım model hangisi unuttum ama harika bir kokusu vardı eski sigaralara götürdü beni bununda kokusu güzel midir hocam?
içimi güzel rahatsız etmiyor hocam 1 paket alıp deneyin. pişman olacağınızı sanmam

Camel yellow long, monte carlo mavi uzun 10 numara sigaralar.

Ben edge blue içiyorum fena değil keyif de biraz kişisel

Genel olarak geniz yakmasın istiyorum, geniz yakıyorlar mı acaba?
Hepsi geniz yakıyor o biraz senin vücuduna bağlı. Ama tad ve aroma olarak şu söylediğim 2 sigara gerçekten farklı.

Yellow long mu dersiniz yoksa deep blue mu dersiniz hocam?
Deep blue ben sevmedim. Yellow long da kısası da güzel aynı tütün zaten ben almışken long alıyorum. Monte carlo mavi uzun da güzel camel yellow dan farklı bir aroması var. 2 sini de dene hocam zaten içiyosun 😂 hangisini beğenirsen ona geç çok pahalı da değiller biri 81 biri 75 lira

Deep blue ben sevmedim. Yellow long da kısası da güzel aynı tütün zaten ben almışken long alıyorum. Monte carlo mavi uzun da güzel camel yellow dan farklı bir aroması var. 2 sini de dene hocam zaten içiyosun 😂 hangisini beğenirsen ona geç çok pahalı da değiller biri 81 biri 75 lira
Marlboro red içiyordum memnundum fakat beyaz filtre sigara içeyim dediydim bakalım hocam sağolun tavsiye için.

Marlboro red içiyordum memnundum fakat beyaz filtre sigara içeyim dediydim bakalım hocam sağolun tavsiye için.
Marlboro red içen adama dediklerim hafif + aromatik gelir hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,596
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri