federalper
80+ Silver
Şuanda kendi bilgisayarıma Virtual Box kurup içine Pardus yükledim bundan sonra ne yapmam gerekiyorHayır la.
Şuanda kendi bilgisayarıma Virtual Box kurup içine Pardus yükledim bundan sonra ne yapmam gerekiyorHayır la.
VRBOX'a Pardus ISO'sunu mu kurdun yoksa PARDUS ISO'sunu mu taktın?Şuanda kendi bilgisayarıma Virtual Box kurup içine Pardus yükledim bundan sonra ne yapmam gerekiyor
İki USB gerekir. Bir kurulum USB si bir de kurulan USB.Sanal makina yerine direkt USB' den dual boot gibi boot etsek nolur
VRBOX'a pardus ISO sunu kurup makine açtım şimdi yeniden makine açıyorum yanlış anlamışımAdım adım anlatıyorum:
Virtualbox'ı kurdun ya. Sonra sanal makine oluşturdun ya. Sonra sanal makine ayarlarından PARDUS ISO sunu girdin ya.
Sonra makineyi açtın. Ondan sonra ilerle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
VRBOX'a Pardus ISO'sunu mu kurdun yoksa PARDUS ISO'sunu mu taktın?
Teamviewer ile yardım edim mi?VRBOX'a pardus ISO sunu kurup makine açtım şimdi yeniden makine açıyorum yanlış anlamışım
Anladım şuanlık gerek yok şuan bu kısımdayım.Teamviewer ile yardım edim mi?
Bu bölümde Disk yerinde USB'ni seçmelisin. VBOX değil de USByi seç.Anladım şuanlık gerek yok şuan bu kısımdayım.
USB'yi aktif etmeme rağmen Disk kısmında gözükmüyor Fat32 şeklinde mi biçimlendireyim NTFS mi
Alıntıyı görüntüle
Çıkmıyordu USB tak çıkar yaptım şuanda seçebiliyorum.Bu bölümde Disk yerinde USB'ni seçmelisin. VBOX değil de USByi seç.
Hallettim şuanda teşekkürler.Çıkmıyordu USB tak çıkar yaptım şuanda seçebiliyorum.
Kur şimdi güzel.Hallettim şuanda teşekkürler.
İlk kurduğum sanal makinede PARDUS kurulumunda pardus çalışan yerine kuru seçmiştim ondan dolayı masaüstünde pardusu yükle seçeneği yoktu.Kur şimdi güzel.
Normalden daha yavaş olabilir. Bunun sebebi PC'den değilde PC'nin içindeki sanal disk dosyasından aktarım yapılması.Çıkmıyordu USB tak çıkar yaptım şuanda seçebiliyorum.
Hallettim şuanda teşekkürler.
Pardus'u kurmak için iki seçenek var. Ya Pardus Calisan seçilmesi lazım ya da Grafik Arayuz İle Kur seçilmesi lazım. Normal Kur hata verebiliyor.İlk kurduğum sanal makinede PARDUS kurulumunda pardus çalışan yerine kuru seçmiştim ondan dolayı masaüstünde pardusu yükle seçeneği yoktu.
Ben bi ara bir linux sürümünü tek USB den dümdüz boot etmiştim yani Hatta daha denemedim ama POPos de öyle yapılabiliyor heralde. Bu arada USB belleğim artık linuxta gözüküyor windowsda görünmüyor ne olmus olabilirAdım adım anlatıyorum:
Virtualbox'ı kurdun ya. Sonra sanal makine oluşturdun ya. Sonra sanal makine ayarlarından PARDUS ISO sunu girdin ya.
Sonra makineyi açtın. Ondan sonra ilerle.
VRBOX'a Pardus ISO'sunu mu kurdun yoksa PARDUS ISO'sunu mu taktın?
İki USB gerekir. Bir kurulum USB si bir de kurulan USB.
Onu da denedim. Ama o sadece işlem yapılan bilgisayarda çalışır. Her bilgisayarda çalışmaz.
Hiçbir fikrim yok.Ben bi ara bir linux sürümünü tek USB den dümdüz boot etmiştim yani Hatta daha denemedim ama POPos de öyle yapılabiliyor heralde. Bu arada USB belleğim artık linuxta gözüküyor windowsda görünmüyor ne olmus olabilir
Halletim şimdi USB den bootladım çalışıyor yardımların için teşekkürler