- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim. Pardus'u kullanırsın artık.Halletim şimdi USB den bootladım çalışıyor yardımların için teşekkürler
Rica ederim. Pardus'u kullanırsın artık.Halletim şimdi USB den bootladım çalışıyor yardımların için teşekkürler
Tam bunu yazarken sistemi bootluyordum failed to start light display hatası aldım giremiyorum işletim sistemine.Halletim şimdi USB den bootladım çalışıyor yardımların için teşekkürler
Senin için kontrol ediyorum.Tam bunu yazarken sistemi bootluyordum failed to start light display hatası aldım giremiyorum işletim sistemine.
CTRL + ALT + F2 tuşuna basarak konsol ekranını açabiliyor musun?Tam bunu yazarken sistemi bootluyordum failed to start light display hatası aldım giremiyorum işletim sistemine.
AlooTam bunu yazarken sistemi bootluyordum failed to start light display hatası aldım giremiyorum işletim sistemine.
Kusura bakma dönemedim eğer burdaysan deneyeyimSenin için kontrol ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CTRL + ALT + F2 tuşuna basarak konsol ekranını açabiliyor musun?
Aloo
O ekranda iken CTRL + ALT +F2 VEYA F3 tuşu ile konsola girmeyi dene ve şu kodu yaz:Kusura bakma dönemedim eğer burdaysan deneyeyim
lightdm-gtk-greeter
Şimdi denedim benden şifre ve kullanıcı adı istiyor ama hatırlamıyorum alper alper olması lazım yanlış diyor orda bir çözüm var mı@federalper Kodun başına şunu yaz sudo apt install
hatırlamak dışında bir çözüm var. Mutlaka yanlış giriyorsundur. Eğer hatırlamıyorsan USB'yi virtualbox'tan baştan yazabilirsin.Şimdi denedim benden şifre ve kullanıcı adı istiyor ama hatırlamıyorum alper alper olması lazım yanlış diyor orda bir çözüm var mı
Şuanda yeniden usb yazdırıyorum 1-2 saat sürer herhalde.hatırlamak dışında bir çözüm var. Mutlaka yanlış giriyorsundur. Eğer hatırlamıyorsan USB'yi virtualbox'tan baştan yazabilirsin.
@federalper ee naptın?
Naptın?Şuanda yeniden usb yazdırıyorum 1-2 saat sürer herhalde.