Neler Yeni

Takas Sonucu Dava Edi̇li̇yorum?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Ya hocam klasik dolandırma taktiği işte adamı engelle gitsin ne hangi davayı açıyorsa açsın sonuçta siz kişisel bir satıcısınız bayi değilsiniz hiçbie şey yapamaz göz korkutmak istiyor sadece korkmayın engelleyin adamı her yerden boş yapamaz o zaman adama çok sinir oldum.

mythrowib

80+ Silver
Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi
Adam Dava Açsa Bile Sonuçlanmasinda sen belki adami unutup laptopu satacaksin :D. Korkulcak bir şey yok delili yoksa boşuna paranoyak olma

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
dostum sonuçta sen haklısın.neden takıyorsunki?ayrıca dava açmak öyle ucuz bir şey degil.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık

Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi
Gelio baksaydi o zaman

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe
Ya hocam klasik dolandırma taktiği işte adamı engelle gitsin ne hangi davayı açıyorsa açsın sonuçta siz kişisel bir satıcısınız bayi değilsiniz hiçbie şey yapamaz göz korkutmak istiyor sadece korkmayın engelleyin adamı her yerden boş yapamaz o zaman adama çok sinir oldum.
Bende engel attım zaten bu sabah

Adam Dava Açsa Bile Sonuçlanmasinda sen belki adami unutup laptopu satacaksin :D. Korkulcak bir şey yok delili yoksa boşuna paranoyak olma
Sanırım evet 😃

dostum sonuçta sen haklısın.neden takıyorsunki?ayrıca dava açmak öyle ucuz bir şey degil.
Açsada haklı durumdayım firma değilim ürünü geri alma zorunluluğum yok şahıs tuketiciyim yani adamın istediği her testi attım kendi geldi evime aldı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe
Bas engeli sen kendinden eminsen malına güveniyorsan korkacak bişey yok yolmaya çalışıyor belli
Garantili cihaz ben verirken bozuk değildi oyun testleri de attım bana hala dün videoda donmalar droplar belli olmaz diyor ben napim bende yoktu videoda da yok drop fln

MehmetSG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
MEHMET SÜLEYMAN GÖKSEL
Garantili cihaz ben verirken bozuk değildi oyun testleri de attım bana hala dün videoda donmalar droplar belli olmaz diyor ben napim bende yoktu videoda da yok drop fln
Senlik bir sıkıntı yok korkulucak bişey de yok seni yolmaya çalışıyor muhtemelen

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe
Agalar adamdan hala ses soluk yok acaba dava mi etti de susuyor dün gece en son dava ediyorum dedi engellemiştim sonra geri açtım belki bişey olur dava ederse aleyhime olur diye herhangibisey yazmadı dava etmiş olma olasılığı var mı ?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
beni tehdit etmeye devam edersen polise gideceğim de. ve harbiden bütün kanıtlarını toplayıp polise git. böyle saçma iş mi olur. hem üstünden 12-14 gün geçmiş sanırım. iade hakkı olsa bile artık öyle bir hakkı yok

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
2.elde iade değişim diye bişey yok hiçbir şey yapamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular