Hocam bırakın masum rolüne devam etsin başka numaradan da ulaşırsa beni bir daha yalancılıkla suçlarsanız hakkınızda işlem başlatacağım de. Gerekirse arama sırasında ses kaydı bile alın.
Hocam bırakın masum rolüne devam etsin başka numaradan da ulaşırsa beni bir daha yalancılıkla suçlarsanız hakkınızda işlem başlatacağım de. Gerekirse arama sırasında ses kaydı bile alın.
Ararsa direk Alicam aramadayken ses kaydı alma özelliği var ki adam hiç aramadı sanırım aramaktan korkuyor ve bide sadece gece 11 12 de yazıyor gündüz vakti yazmiyor hep gece 11 12 de yazio
Ararsa direk Alicam aramadayken ses kaydı alma özelliği var ki adam hiç aramadı sanırım aramaktan korkuyor ve bide sadece gece 11 12 de yazıyor gündüz vakti yazmiyor hep gece 11 12 de yazio
O saatlerde uyku sersemi olduğunuzu zannedip hatayı kabullendirtmeye çalışıyor, engeli basın geçin. Laptopı satmakla felan da uğraşmayın hatta ulaşırsa de ki kardeşim verdiğin laptopla şuan film izliyorum meşgul etme diye dalga geç suratına kapat
araya tanıdık felen sokarlarsa bilemem onu ama senin elinde kanıt varsa sıkıntı olmaz uğraşmak istersen sende maddi manevi tazmnat davası açarsın ooof şenliğe bak
araya tanıdık felen sokarlarsa bilemem onu ama senin elinde kanıt varsa sıkıntı olmaz uğraşmak istersen sende maddi manevi tazmnat davası açarsın ooof şenliğe bak
Valla hocam ben zorunlu da tutmadım her istediği testi atmış bulunmaktayım içim rahat adam kolpa atıyor gibi geliyor artık 2 güne ürün değişimi mi olur Türkiye'de yiz bide incehesap yani incehesapa gidicek ordan garanti sonra geri incehesap sonra size ve 4 gün sürecek ?
Valla hocam ben zorunlu da tutmadım her istediği testi atmış bulunmaktayım içim rahat adam kolpa atıyor gibi geliyor artık 2 güne ürün değişimi mi olur Türkiye'de yiz bide incehesap yani incehesapa gidicek ordan garanti sonra geri incehesap sonra size ve 4 gün sürecek ?
yani dediğim gibi senin elinde yazışmalar ekran görüntü varsa problem olmaz kanıt olarak ama dediğim gibi oldumu olur tebligat felen gelirse sende karşı dava aç masrafları oluyor ama kazaninca fazlası ile tazmin edersin hatta üstüne kar edersin
yani dediğim gibi senin elinde yazışmalar ekran görüntü varsa problem olmaz kanıt olarak ama dediğim gibi oldumu olur tebligat felen gelirse sende karşı dava aç masrafları oluyor ama kazaninca fazlası ile tazmin edersin hatta üstüne kar edersin
Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi