Konuştuğun kişi baya kuru sıkmış. Al gülüm ver gülüm muhabbetinde ortada bir alışverişi belli eden herhangi bir kanı yok. Neyi dava edecek? Uğraşacağı bile zor ihtimal. Gözünü korkutmak gibi bir işin peşinde gibi
Konuştuğun kişi baya kuru sıkmış. Al gülüm ver gülüm muhabbetinde ortada bir alışverişi belli eden herhangi bir kanı yok. Neyi dava edecek? Uğraşacağı bile zor ihtimal. Gözünü korkutmak gibi bir işin peşinde gibi
Açsa bile mahkemeye çıkarsam attığım videoları gösterip test etti kendisi ben zorla yaptırmadım bu ürünler 1 2 günde bozulcak ürünler değil diye savunurm
Dava açar ise sizin o şahısa attığınız videolar vs incelenir.
Engelleyin geçin hiç stres yapmanıza gerek yok çıkın bi nefes alın hocam
Siz hangi gün sattınız hangi gün bozuk bu dedi hangi gün işlemci değişti dedi?
11 gün önce takas yaptım onun laptopta bana trampa yaptık takas yapmadık diyor trampada 3.sahis imzalı kağıt fln lazımmış hiçbiri yok hiçbirini yapmadık 11 günde ne ara işlemci bozuldu servise gitti degiscek dendi ramler sifiriyla değişti ben anlamıyorum bide bayram zamanıydı heryer kapalı
Engelle geç adamı. Delil olarak sunacağı bir şey yok ayrıca adalet sistemi çok hantal belki 3 yıl belki 5 yıl sürer sonuç alması dava açsa bile. kafanı yorma
Bende onu diyorum adama adam diyorki bilgisayar bozuk değil çalışıyor attığın fpsleri veriyoe eee diyorum drop yiyor ayıplı mal takas yapmışsın diyip duruyor diyorum videoları attım drop fln yok diyorki cideolarda drop anlaşılmıyor burda benim hatam yok yani anlaşılmıyordu napim ben ilahmiyim anlastirayim videoda
Konuşmalarda 1 tane bile trampa yaptık yapıyoruz denmesi hep takas takas dendi ben laptopunu aldım her testi istedin o da bilgisayarımı aldı her testi istedi attım sonra videolarda belli olmuyormus drop diyip duruyo vercek sanırım verirse kendi bilir ürünü ben zorla takas ettirmedim kendi isteğiyle yaptık istediği testi de attım eve geçtikten sonra yok bolye olmuş yok şöyle olmuş diye demeye başladı yok kamera kaydı var ben bişey yapmadım binada bile degidli tatildeyim diyor da tatilde olunca bilgisayar bozulmuyor mu ?
Hocam her dava edicem diyene inanmayın adam dava etmeye kalksa nerden baksan dava dosyaları ile 20k para çıkacak cebinden. Bas engeli geç bir daha ticaret yaparken kişileri de göz önünde bulundurun
Hocam her dava edicem diyene inanmayın adam dava etmeye kalksa nerden baksan dava dosyaları ile 20k para çıkacak cebinden. Bas engeli geç bir daha ticaret yaparken kişileri de göz önünde bulundurun
Ya arkadaşım neden kendi kendine böyle dert ettin bu senin dava dava denilen şeyleri bize her gün mesajla geliyor . Yok şu üründen icraya verildiniz bilmem ne yersen anladın mı ? Çok dırdır etti git polise derdini anlat al ekiple git evine. Beni rahatsız ediyor şikayetçiyim de bu sefer o uğraşsın . Ya da engelle geç uğraşma
Ya arkadaşım neden kendi kendine böyle dert ettin bu senin dava dava denilen şeyleri bize her gün mesajla geliyor . Yok şu üründen icraya verildiniz bilmem ne yersen anladın mı ? Çok dırdır etti git polise derdini anlat al ekiple git evine. Beni rahatsız ediyor şikayetçiyim de bu sefer o uğraşsın . Ya da engelle geç uğraşma
Trampa, takas demek zaten?
Garantili ürün. Sağlam şekilde verdim. Hangi koşullarda kullanarak bozdun bilemem. Eğer ürünü bozduysan garantiye gönderirsin. Diceksin olup bitecek.
Her ikinci el ürün alan kişi bozulunca aldığı kişiye geri mi veriyor? Varsa garantiye gönderir yoksa tamire. Bu kadar.
Trampa, takas demek zaten?
Garantili ürün. Sağlam şekilde verdim. Hangi koşullarda kullanarak bozdun bilemem. Eğer ürünü bozduysan garantiye gönderirsin. Diceksin olup bitecek.
Her ikinci el ürün alan kişi bozulunca aldığı kişiye geri mi veriyor? Varsa garantiye gönderir yoksa tamire. Bu kadar.
Sen ayıplı ürün vermediysen herhangi bir sıkıntı olmaz. Ben de çok 2. El alışveriş yaptım. Sattığım üründe bir sorun varsa örneğin "1 gün içinde benim söylediğim sorun hariç bir sıkıntısı varsa geri alırım" diyorum ama bunu tabi ki video alarak yapıyorum, her şeyi , seri numarasını dahi çekiyorum. Ben de genelde sıkıntı çıkmıyor, dava açarım diyen olmadı şimdiye kadar.
Zaten açsa bile takipsizlikle sonuçlanır yüksek ihtimal.
Sen ayıplı ürün vermediysen herhangi bir sıkıntı olmaz. Ben de çok 2. El alışveriş yaptım. Sattığım üründe bir sorun varsa örneğin "1 gün içinde benim söylediğim sorun hariç bir sıkıntısı varsa geri alırım" diyorum ama bunu tabi ki video alarak yapıyorum, her şeyi , seri numarasını dahi çekiyorum. Ben de genelde sıkıntı çıkmıyor, dava açarım diyen olmadı şimdiye kadar.
Zaten açsa bile takipsizlikle sonuçlanır yüksek ihtimal.