sende karşı davayı dile getirdin miBen başta da yazdığım şeyler hep takas yapalım mı ne zaman takasliyoruz vs gibisinden oldu hep ama mesajlar silindiği icn formattan sonra trampa hiç dememistim
Hiç korkma belki de öyle dedi dava edeceği yok etsede bişey olmaz sende dersin ki sana verdiğimde sağlamdi ya sen bişey yaptıysan suçu benim üzerime atıyorsan ben nereden bileceğim dersin bu gibi keşilere pabuç bırakmayınEski mesajlar gitti telefonu sıfırladım için lakin bana dün akşam yazidigindan sonraki her mesaj duruyor yok ayıplı ürün verdin vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ağalar korkuyorum ya '(
Adam kendisi de diyor testleri attın FPS lerde sorun yok drop oluyor diyip duruyo videolarda da belli olmuyomus felan ama korkuyorum bişey olur diye adliye felan
Dedim lakin bende davayı açıyorum o zaman iyi günler dedisende karşı davayı dile getirdin mi
blöf yapıyorsa geri çekilir
kargo aşamasında hasar alma ihtimali var mı sisteminDedim lakin bende davayı açıyorum o zaman iyi günler dedi
Ben sağlam verdim lakin attığım videolar bende durmuyor format attığım için telefona her şey gittiHiçbirşey olmaz engelle geç. Sen sağlam verdim diyosun buna dair kanıtın var ise kafana takmaya gerek isterse kralını getirsin hiçbirşey yapamaz
Yalan söylüyorsa bir şey olmaz ama gerçekse sıkıntı büyük.Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık
Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi
Aaa duruyormuş videolar Google driverdeBen sağlam verdim lakin attığım videolar bende durmuyor format attığım için telefona her şey gitti
Hocam korkutmayin ya babam iyice ağzıma ...Yalan söylüyorsa bir şey olmaz ama gerçekse sıkıntı büyük.
Hocam eminsiniz dimiHiç bir şey olmaz.
Anlamadım bende bayram tatili vardı bide aradabana sallıyor gibi geldi sıfırı ile degisecek felan demesı ne cabuk karar verılmıs
Takas ederken belge imzaladınız mı ? Ürünlerin üstünde senin adın mı yazıyor ? Bunu senden aldığına dair elinde kanıt var mı adamın ? Takas ederken video mu çekti ? Bunların hiç birisini yapmadıysan bu ürünleri senden aldığını kanıtlayamaz. Aradan o kadar süre geçtikten sonra onun bozmadığı ne malum ? O yüzden hiç bir şey yapamaz.Aaa duruyormuş videolar Google driverde
Hocam korkutmayin ya babam iyice ağzıma ...
Hocam eminsiniz dimi
25 kişi bişey olmaz diyor 1i bişey olur diyince korkuyorsun bromAaa duruyormuş videolar Google driverde
Hocam korkutmayin ya babam iyice ağzıma ...
Hocam eminsiniz dimi
Anlamadım bende bayram tatili vardı bide arada
Belge imzalamadik mecbur o bana ben ona ürün faturalarinj attım takas ederken video çekilmediTakas ederken belge imzaladınız mı ? Ürünlerin üstünde senin adın mı yazıyor ? Bunu senden aldığına dair elinde kanıt var mı adamın ? Takas ederken video mu çekti ? Bunların hiç birisini yapmadıysan bu ürünleri senden aldığını kanıtlayamaz. Aradan o kadar süre geçtikten sonra onun bozmadığı ne malum ? O yüzden hiç bir şey yapamaz.
Sağlıklı düşünemiyorum şuan ne yazikki panik atak oldum25 kişi bişey olmaz diyor 1i bişey olur diyince korkuyorsun brom
sakin ol