Neler Yeni

Takas Sonucu Dava Edi̇li̇yorum?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi
:monkahmm: hmmm. Hmmm... Hayır. sanırım.

Can...

80+ Platinum
Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık

Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi
Hiç bir şey yapamaz

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe
Hiçbir şey olmaz mesaj kayıtlarını silme zaten orada da konuşmuşsunuzdur bir sıkıntı olursa geri iade isterim diye bir kelime geçti mi
Eski mesajlar gitti telefonu sıfırladım için lakin bana dün akşam yazidigindan sonraki her mesaj duruyor yok ayıplı ürün verdin vs

Ağalar korkuyorum ya '(

adalet yerini bulur brom
belki blöf bile olabilir,ama hatan yoksa bişey olacağını zannetmiyorum illaki kanıtlarsın
Adam kendisi de diyor testleri attın FPS lerde sorun yok drop oluyor diyip duruyo videolarda da belli olmuyomus felan ama korkuyorum bişey olur diye adliye felan

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,853
İsim
İbrahim
Eski mesajlar gitti telefonu sıfırladım için lakin bana dün akşam yazidigindan sonraki her mesaj duruyor yok ayıplı ürün verdin vs

Ağalar korkuyorum ya '(
belki sen bile ondan tazminat alabilirsin :D
korkacak bişey yok
her şey iyi olacak

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

Ağalar korkuyorum ya '(

Adam kendisi de diyor testleri attın FPS lerde sorun yok drop oluyor diyip duruyo videolarda da belli olmuyomus felan ama korkuyorum bişey olur diye adliye felan
Mesajlar bulutta saklanır merak etme hiçbişi yapamaz asıl ben seni dava edeceğim de bak bakalım nasıl korkuyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe
Trampa yaptıysan iş uzar
Ben başta da yazdığım şeyler hep takas yapalım mı ne zaman takasliyoruz vs gibisinden oldu hep ama mesajlar silindiği icn formattan sonra trampa hiç dememistim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,853
İsim
İbrahim

Ağalar korkuyorum ya '(

anlın ak gidersin adliyeye de
adliye korkulacak bir yer değil
kendimden biliyorum,bişey olmaz eğer bi kabahat işlemediysen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe
Ya hocam valla çok korkuyorum karnıma ağrı girdi artık adliyeye gidicem dedim yarın ben davayı açıyorum ozmaan iyi günler yazdi

Top Bottom