Öneri Takas yapmalıyım 🤔🤔🤔

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
Aula f75 vericem
Mad60 beyaz renk RGB siz Alacam üstüne 500 TL.para

Çok gerek yok bence mad68 olsa geç derdim ama

Bilmediğim için soruyorum 60 la 68 arasında ne fark var Sıla.zaten satiyordum kullanmadığım için bu değişiklik olsun diye
Tuş sayısı hocam ama 75 klavyeden 60 geçmek kullanissiz olur ( alan sorunu yoksa )

Tuş sayısı hocam ama 75 klavyeden 60 geçmek kullanissiz olur ( alan sorunu yoksa )
Ben aula kullanmıyorum zaten kutusundan duruyor steelseries Alex pro mini kullanıyorum

60 satsam kaça satarım sahibinde çok ilan görmedim

O zaman ve gec degisiklik olsun😂

O zaman ve gec degisiklik olsun😂
Adam almış eline küçük gelmiş 1 ay kullanmış satıyor bende hem değişiklik olsun hem satim aulayi 2300 e bu hafta sonu satsam satarım alıcı var aklim karıştı ne yapsam. Ve 60 He ile arasındaki fark ne

Adam almış eline küçük gelmiş 1 ay kullanmış satıyor bende hem değişiklik olsun hem satim aulayi 2300 e bu hafta sonu satsam satarım alıcı var aklim karıştı ne yapsam. Ve 60 He ile arasındaki fark ne
Iki cihazın en temel farkı tuş sayilari ve switchler madlions serileri daha kaliteli bence ama

senin malın alıcısı varsa takasla uğraşma ver geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri