Bilmediğim için soruyorum 60 la 68 arasında ne fark var Sıla.zaten satiyordum kullanmadığım için bu değişiklik olsun diyeÇok gerek yok bence mad68 olsa geç derdim ama
Tuş sayısı hocam ama 75 klavyeden 60 geçmek kullanissiz olur ( alan sorunu yoksa )Bilmediğim için soruyorum 60 la 68 arasında ne fark var Sıla.zaten satiyordum kullanmadığım için bu değişiklik olsun diye
Ben aula kullanmıyorum zaten kutusundan duruyor steelseries Alex pro mini kullanıyorumTuş sayısı hocam ama 75 klavyeden 60 geçmek kullanissiz olur ( alan sorunu yoksa )
Adam almış eline küçük gelmiş 1 ay kullanmış satıyor bende hem değişiklik olsun hem satim aulayi 2300 e bu hafta sonu satsam satarım alıcı var aklim karıştı ne yapsam. Ve 60 He ile arasındaki fark neO zaman ve gec degisiklik olsun![]()
Iki cihazın en temel farkı tuş sayilari ve switchler madlions serileri daha kaliteli bence amaAdam almış eline küçük gelmiş 1 ay kullanmış satıyor bende hem değişiklik olsun hem satim aulayi 2300 e bu hafta sonu satsam satarım alıcı var aklim karıştı ne yapsam. Ve 60 He ile arasındaki fark ne
60 He niye o kadar pahalıya satılıyor peki madem çok fark yokIki cihazın en temel farkı tuş sayilari ve switchler madlions serileri daha kaliteli bence ama
senin malın alıcısı varsa takasla uğraşma ver geçAdam almış eline küçük gelmiş 1 ay kullanmış satıyor bende hem değişiklik olsun hem satim aulayi 2300 e bu hafta sonu satsam satarım alıcı var aklim karıştı ne yapsam. Ve 60 He ile arasındaki fark ne