bence kazandırıyorMerhaba beyler babamın yakın arkadaşı lizay takı pırlanta yerini devr aldı erzurumdayız sizce doğrumu 100m bence çok para o kadar kazandırıyormu sadece merak
Knk bilmiyorum adam var yemez afedersin acıkmasın diye s*çmaz 100 milyon verdiğine inanmıyoeumbence kazandırıyor![]()
100 Bin Mi 100 Milyon Mu ?Merhaba beyler babamın yakın arkadaşı lizay takı pırlanta yerini devr aldı erzurumdayız sizce doğrumu 100m bence çok para o kadar kazandırıyormu sadece merak
Knk 100bin olsa kimse kaçırmaz büyük taşlı pırlanta 100k üstü100 Bin Mi 100 Milyon Mu ?
Erzurum mng avmyer neresi
100 Milyona Devir Alma Tamam Bende Sandım Aylık Geelirden Bahsediyoruz Doğru Olabilir 10 Satış Zaten Günlük 1 Milyon 3 Ayda Parasını ÇıkartırKnk 100bin olsa kimse kaçırmaz büyük taşlı pırlanta 100k üstü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Erzurum mng avm
Günlük 1m çok bence kazanıyormudur o kadar erzurum burası100 Milyona Devir Alma Tamam Bende Sandım Aylık Geelirden Bahsediyoruz Doğru Olabilir 10 Satış Zaten Günlük 1 Milyon 3 Ayda Parasını Çıkartır
doğru tahmini dedim daha cuuz şeylerde var internette ama enflasyona kıyasla ileride çok kar getririrGünlük 1m çok bence kazanıyormudur o kadar erzurum burası
Vay be harbi adam yemiyor içmiyor adamın şahini var kafsyı yersindoğru tahmini dedim daha cuuz şeylerde var internette ama enflasyona kıyasla ileride çok kar getririr
Şahini Var Ama 100 Milyona Dükkan Alma Alakayı KesVay be harbi adam yemiyor içmiyor adamın şahini var kafsyı yersin
Knk adam harbi cimri hiç sevmiyorum ama babamın en yakın arkadaşı olunca yapacak bir şey ben inanmıyoeum 100m aldığına o fiyata plaza fln var bence etmez o kdrŞahini Var Ama 100 Milyona Dükkan Alma Alakayı Kes
100m a bir nascar arabası alırım onuda şimşek mcqueen yaparım gezerim ortalıktaMerhaba beyler babamın yakın arkadaşı lizay takı pırlanta yerini devr aldı erzurumdayız sizce doğrumu 100m bence çok para o kadar kazandırıyormu sadece merak