Neler Yeni

Taksitle alınabilecek sağlam sistem önerisi

Bandini

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
Merhabalar arkadaşlar, oyun oynamak için sağlam bir bilgisayar toplama arayışındayım. Toplama işlerinden ve parçalardan pek anlamam ama bir haftada parça işlerine hakim olmaya başladım. Gamegarajda taksitle alınabilecek birkaç sistem bulunuyor. Normal fiyatlardan 4-5k daha pahalıya geliyor ancak diğer sistemlerin vade farkları 9-10kyı buluyor. O yüzden bu sistemlerden birini özelleştirip almayı düşünüyorum. Bütçe sınırı 80-85kya kadar çıkabilir. Samsung 2k 165hz monitörüm bulunuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

asko56

80+ Silver
Merhabalar arkadaşlar, oyun oynamak için sağlam bir bilgisayar toplama arayışındayım. Toplama işlerinden ve parçalardan pek anlamam ama bir haftada parça işlerine hakim olmaya başladım. Gamegarajda taksitle alınabilecek birkaç sistem bulunuyor. Normal fiyatlardan 4-5k daha pahalıya geliyor ancak diğer sistemlerin vade farkları 9-10kyı buluyor. O yüzden bu sistemlerden birini özelleştirip almayı düşünüyorum. Bütçe sınırı 80-85kya kadar çıkabilir. Samsung 2k 165hz monitörüm bulunuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

aynı sitede vade farksız sistemlere bakmanızı tavsiye ederim

vade farksız 6 taksit imkanı var

1733588181287.png

Bandini

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığım sistem vade farksız zaten ama değer mi veya ne tür özelleştirmeler yapılabilir bunun cevabını arıyorum.

asko56

80+ Silver
Attığım sistem vade farksız zaten ama değer mi veya ne tür özelleştirmeler yapılabilir bunun cevabını arıyorum.
sistem gelmemişti f5 atınca geldi yeni gördüm ekran görüntüsü attım attıgım ekran görüntüsünde göründügü şekilde özelleştirebilirsiniz

Bandini

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

vade farksız 6 taksit imkanı var

Alıntıyı görüntüle
İşlemci ve soğutucu yetersiz gibi geldi tabii dediğim gibi bilgim kısıtlı bu konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,955
Üyeler
167,750
Son üye
phacezelos
Top Bottom