Taksitle alınabilecek sağlam sistem önerisi

Bandini

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar arkadaşlar, oyun oynamak için sağlam bir bilgisayar toplama arayışındayım. Toplama işlerinden ve parçalardan pek anlamam ama bir haftada parça işlerine hakim olmaya başladım. Gamegarajda taksitle alınabilecek birkaç sistem bulunuyor. Normal fiyatlardan 4-5k daha pahalıya geliyor ancak diğer sistemlerin vade farkları 9-10kyı buluyor. O yüzden bu sistemlerden birini özelleştirip almayı düşünüyorum. Bütçe sınırı 80-85kya kadar çıkabilir. Samsung 2k 165hz monitörüm bulunuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhabalar arkadaşlar, oyun oynamak için sağlam bir bilgisayar toplama arayışındayım. Toplama işlerinden ve parçalardan pek anlamam ama bir haftada parça işlerine hakim olmaya başladım. Gamegarajda taksitle alınabilecek birkaç sistem bulunuyor. Normal fiyatlardan 4-5k daha pahalıya geliyor ancak diğer sistemlerin vade farkları 9-10kyı buluyor. O yüzden bu sistemlerden birini özelleştirip almayı düşünüyorum. Bütçe sınırı 80-85kya kadar çıkabilir. Samsung 2k 165hz monitörüm bulunuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

aynı sitede vade farksız sistemlere bakmanızı tavsiye ederim

vade farksız 6 taksit imkanı var

1733588181287.png

Attığım sistem vade farksız zaten ama değer mi veya ne tür özelleştirmeler yapılabilir bunun cevabını arıyorum.
sistem gelmemişti f5 atınca geldi yeni gördüm ekran görüntüsü attım attıgım ekran görüntüsünde göründügü şekilde özelleştirebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,809
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri