Neler Yeni

Yardım Taksitli laptop alma

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Laptop almam lazım biraz sıkışık olduğumdan taksitli almayı düşünüyorum öğrenciyim (sürünüyom) sabit bir gelirim yok haliyle kredi kartımda yok trendyoldaki %40 indirim muhabbetiyle 9400 olan cihazı 8800'e düşürdüm ama taksitle alınca 9600'e geliyor buda vergi indiriminden faydalanmamı engellediği için trendyolu eledim hepsiburadada bazı kartlarda 4-6 taksite kadar vade farkı yok n11'de 4 taksite kadar paraf axess ve world kartlarda vade farkı yok halihazırda yapıkredi hesabım olduğu için world kredi kartı alayım dedim kartın kendisi faizli bu işin içinden min masrafla nasıl çıkabilirim beni aydınlatırsanız çok iyi olur

@Ckribrahim @𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ENES KARAKOYUN
Eğer ki bı iş yapmayacaksan bütçeni zora sokma diyecektim tablet vs bakarsın diyecektim işin zor eğer ki alacagin laptopla frelance iş yaparsan taksidini cikarabilirsin belki

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ki bı iş yapmayacaksan bütçeni zora sokma diyecektim tablet vs bakarsın diyecektim işin zor eğer ki alacagin laptopla frelance iş yaparsan taksidini cikarabilirsin belki
Hocam para her şekilde hallolur okul için alıyorum zaten sadece cebimden max 500 lira çıkartarak alabilmemin bir yolu varsa süper olacak hangi kartla nasıl alıyım geri ödemesi nasıl olur hiç bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ENES KARAKOYUN
Almayı düşündüğün laptop modeli nedir acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peşin fiyatına en fazla 3 taksit veriyor bankalar ama sana 12 ay taksitli lazım o da 7.700 civarı laptop alabilirsin anca

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Almayı düşündüğün laptop modeli nedir acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peşin fiyatına en fazla 3 taksit veriyor bankalar ama sana 12 ay taksitli lazım o da 7.700 civarı laptop alabilirsin anca
3 taksit uygun benim için 12 olması şart değil konuda hangi sitelerin ne kadar verdiğini yazdım zaten daha kolay kartla vs uğraştırmayacak bir şeyler var mı diye konu açtım

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Taksitim daha kolay bir sistemi yok. Senetle taksit var belli başlı yerlerden onlar da kazık. 10 binlik laptopu 20 bine verir. Ayrıca kartın kendisi faizli ne demek. Sen faizli alış veriş yapmadıkça niye faizli olsun. Ayrıca gelirin olmadığı için limitlerin kisitli olacaktır. Laptopu alacak kadar limit bile vermeyebilirler.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Taksitim daha kolay bir sistemi yok. Senetle taksit var belli başlı yerlerden onlar da kazık. 10 binlik laptopu 20 bine verir. Ayrıca kartın kendisi faizli ne demek. Sen faizli alış veriş yapmadıkça niye faizli olsun. Ayrıca gelirin olmadığı için limitlerin kisitli olacaktır. Laptopu alacak kadar limit bile vermeyebilirler.
Bi ara denizbanktan taksitlendirme vs vardı satın alım esnasında değilde sonrasında bankadan taksitlendiriyorduk o tarz bir şey veya bilmediğim bir kampanya falan varsa diye sordum bugün bir konuda pazarama ve maximum kart vade farksız 12 ay taksit kampanyası gördüm kartın kendisi fazili derkende şunu kastediyorum

IMG_20231108_030953.jpg

Top Bottom