serefayk53
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
herkese merhaba taksitli android telefon almayı düşünüyorum sıfır ürün olacak nerden alabilirim?
Tek çare bu gibi gözüküyor ben de Evkur'un pahalı telefon sattığını biliyorum ama şunu unutuyorsunuz Hepsiburada'daki alışveriş kredisi biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla ama Evkur'daki her ne kadar pahalı olsa bile bana göre mantıklı gibi geliyor yine de sizin tercihiniz diyelim.Hepsiburada geçen honor telefonlarını peşin taksitle satıyordu. Araştırmak lazım.
Evkur gibi yerlerden sakın almayın çok pahalı olur.
fırsatlardaki konuları takip edin bence , bir kaç sefer normal taksitli telefonlar vardı.Tek çare bu gibi gözüküyor ben de Evkur'un pahalı telefon sattığını biliyorum ama şunu unutuyorsunuz Hepsiburada'daki alışveriş kredisi biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla ama Evkur'daki her ne kadar pahalı olsa bile bana göre mantıklı gibi geliyor yine de sizin tercihiniz diyelim.
Bu konuda haklısınız size hak veriyorum evet dediğiniz gibi arkadaş onlardan da yararlanabilir.fırsatlardaki konuları takip edin bence , bir kaç sefer normal taksitli telefonlar vardı.
İphone 3 taksitle falan satılıyordu
Bildiğim kadarıyla kredi kartına taksitli telefon almak yoktu.kredi kartına taksitle almak istiyorum