Talewords ten warbend indirmek

Sahte site değil resmi site
ozaman arkadaşın virüs bulaşıp bulaşmadığından ya emin değildir yada bilgisayara başka bişeyler yapıp öyle kaptırmıştır
Post automatically merged:

yok arkadaşı demo sunu indirmiş resmi siteden
benim anlamadığım hem resmi siteden indiriyorsun hemde bilgisayara virüs bulaşıyor bu durumda ya talewords bizi hacklemeye çalışıyor yada arkadaşı başka şekilde virüs kaptırdı bilgisayara demek değilmi ?

Steam'da var onu bende biliyorum ama sitesinde yok diye biliyorum.
evet kanka demo su resmi sitede yok haklısın o buyuk ihtimal fake siteden falan indirde simdi gezginlerden indirmiş olabilirdiyecem ama oyle olsa anlar

evet kanka demo su resmi sitede yok haklısın o buyuk ihtimal fake siteden falan indirde simdi gezginlerden indirmiş olabilirdiyecem ama oyle olsa anlar
Aga gezginlerden indirmedi ve dosyayı açarken uyarı çıkıyor ya onu vürüs sanmış

ozaman arkadaşın virüs bulaşıp bulaşmadığından ya emin değildir yada bilgisayara başka bişeyler yapıp öyle kaptırmıştır

benim anlamadığım hem resmi siteden indiriyorsun hemde bilgisayara virüs bulaşıyor bu durumda ya talewords bizi hacklemeye çalışıyor yada arkadaşı başka şekilde virüs kaptırdı bilgisayara demek değilmi ?
evet ama resmi sitede oyunun demosu yok.

ya biliyorum ztn ordan indirmedini indirse anlar ztn

Bazen fake siteler oluyor mesela resmi site https://www.taleworlds.com fake yapıyor adam alan adı https://www.talaworlds.com Çok dikkat etmedikten sonra anlaşılmaz zaten.

Nerden indirdi? Sitenin linki var mı?

evet ama resmi sitede oyunun demosu yok gezginlerden indirmiştir diycem indirse anlardı derdi ben gezginlerden indirdim

ya biliyorum ztn ordan indirmedini indirse anlar ztn
evet bende siteye baktım demo diye bişey yok galiba tamamen kopyalanmış bi sahte siteden indirmiş arkadaşı (orjinal sitede demo yok çünkü)

aga adamların gerçekten orjinal kendileririn olan siteye giriyorum orda demo diye bişey yok senin arkadaş nasıl indirmiş onu

evet bende siteye baktım demo diye bişey yok galiba tamamen kopyalanmış bi sahte siteden indirmiş arkadaşı (orjinal sitede demo yok çünkü)
evet resmi siteden indirmiş olması imkansız

Geri