N-sar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 676
hmm anladım teşekkür ederim bakalım geri dönüş yapacak mı arkadaşAlan adından anlaşılır büyük ihtimal. Anlaşılmazsa linke virüs var mı diye tarayan siteler var.
hmm anladım teşekkür ederim bakalım geri dönüş yapacak mı arkadaşAlan adından anlaşılır büyük ihtimal. Anlaşılmazsa linke virüs var mı diye tarayan siteler var.
Bakalım.hmm anladım teşekkür ederim bakalım geri dönüş yapacak mı arkadaş
site bu https://www.taleworlds.com/tr/Games/WarbandAlan adından anlaşılır büyük ihtimal. Anlaşılmazsa linke virüs var mı diye tarayan siteler var.
Bedavaya mı indirmiş buradan?
Kaç TL ye indirdi?bedava değil altta dowlands var oradan indirdi
Dostum afedersinde az önce bedava değil diyorsun şimdi bedava diyorsun. Tam olarak indirdiği yerin ss in atar mısın?para vermeden demosunu indirdi
Hangi server?
server 1usHangi server?
ve vürüs girmemiş uyarı çıkmış bilgisayarınızada değişiklik yapmak istiyor diye onu vürüs sanmış bilgisayardan hiç anlamıyor ama elinde rtx 2060 lı sistem varHangi server?
Oky. Oradan indirince az bir şey oynar. Para vererek almalısınız.server 1us
Post automatically merged:
ve vürüs girmemiş uyarı çıkmış bilgisayarınızada değişiklik yapmak istiyor diye onu vürüs sanmış bilgisayardan hiç anlamıyor ama elinde rtx 2060 lı sistem var![]()
sildi bundan sonra sadece valo oynayacak ama elinde rtx 2060 var xdOky. Oradan indirince az bir şey oynar. Para vererek almalısınız.
bana arkadaşım yazdı bilgisayarı donmuş senin yüzünden vürüs girdi diyor ve böyle bir şey olmasının imkanı yokOky. Oradan indirince az bir şey oynar. Para vererek almalısınız.
aga son attığım mesaja bakabilirmisinOky. Oradan indirince az bir şey oynar. Para vererek almalısınız.