3000TL tam boy klavye önerisi lazım
varsa hala parol para artı iyzico ile güzel bir geri ödeme alınır
![]()
MCHOSE G98 %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98-2)
Daha az gürültü ve daha iyi yazma deneyimi için Gasket yapısı ve beş katmanlı ses sönümleyici dolgu içerir.www.gaming.gen.tr
![]()
Endorfy Thock Wireless Kailh Red Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A079)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
Parolapara devam ediyor sanırım ama uygulamadan kaynaklı doğrulama yaparken hata veriyor. İki kez arayıp sordum, yakında düzelir dediler sadece.varsa hala parol para artı iyzico ile güzel bir geri ödeme alınır
Bildiğim kadarıyla x versiyonu hot swap değil ve razerın green switchleri çok gürültülü değmez![]()
Razer BlackWidow V4 X Green Klavye
Razer BlackWidow V4 X Green Klavye RZ03-04701200-R3L1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kendim kullandım evet sesi biraz çok ama beni rahatsız etmedi, fiyatına göre her açıdan değer.Bildiğim kadarıyla x versiyonu hot swap değil ve razerın green switchleri çok gürültülü değmez
mis gibi öneriler al geç
![]()
MCHOSE G98 %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98-2)
Daha az gürültü ve daha iyi yazma deneyimi için Gasket yapısı ve beş katmanlı ses sönümleyici dolgu içerir.www.gaming.gen.tr
![]()
Endorfy Thock Wireless Kailh Red Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A079)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr