Neler Yeni

Tam ekranda düşük görüntü kalitesi

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Naci
Herkese iyi günler. İnternet tarayıcılarından herhangi bir içerik izlerken eğer tam ekran yaparsam görüntü kalitesi aşırı derecede düşüyor ve bulaniklasiyor. Tam ekran olmadığı sürece sorun yok ama tam ekran yaptığımda bulanik bir görüntü alıyorum.

Farklı tarayıcılar, dahili ekran kartı kapatma ve donanım hızlandırma ayarını kapatma vb. Bir sürü şey denedim fakat çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Forget
Grafik sürücülerini güncellemeyi denediniz mi?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Forget

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Forget

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Naci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
Hocam herhangi bir oyunda bir sorun yaşamıyorum. Ekran küçükken de görüntü normal sadece tam ekran yapınca görüntü bozuluyor. O yüzden driveri yeniden kurmicam ama teşekkürler sağolun

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Forget
Hocam herhangi bir oyunda bir sorun yaşamıyorum. Ekran küçükken de görüntü normal sadece tam ekran yapınca görüntü bozuluyor. O yüzden driveri yeniden kurmicam ama teşekkürler sağolun
O zaman monitor veya video formatıyla alakalı birsey o da değilse yazılımdır sende bu konuda öneri almak istemiyorsan keyfin bilir

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Naci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese iyi günler. İnternet tarayıcılarından herhangi bir içerik izlerken eğer tam ekran yaparsam görüntü kalitesi aşırı derecede düşüyor ve bulaniklasiyor. Tam ekran olmadığı sürece sorun yok ama tam ekran yaptığımda bulanik bir görüntü alıyorum.

Farklı tarayıcılar, dahili ekran kartı kapatma ve donanım hızlandırma ayarını kapatma vb. Bir sürü şey denedim fakat çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
1.5 ay geçti ve sorunu hala çözemedim. Denemedigim şey kalmadı. Konuyu güncelleştirmek adına yazıyorum belki bir çözüm önerebilecek vardır.

şöyle bir şey var youtube da 1080p veya 2k video açtığında herhangi bir sorun yaşamayacaksın ama internet üzerinden bir film açtığında genelde sitelerde 1080p sıkıştırılmış bir halde olduğu için bulanıklaşmalar olabilir özellikle 720p gibi kaliteye sahip olan eski dizi veya filmlerde vs aşırı fazla bulanıklık oluyor aynı durumu ben kendim de yaşıyorum oyun olsun youtube vs bunlarda 2k görüntü açtığımda aşırı net ve güzel görüntü alabilirken internet sitelerinde bu pek mümkün olmuyor ancak 2k 4k gibi yayın yapabilen platformları netflix gibi kullanırsan belki bu sorunun çözülür film dizi için onu da ben kullanmadım bir şey diyemem

Mai_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Naci
şöyle bir şey var youtube da 1080p veya 2k video açtığında herhangi bir sorun yaşamayacaksın ama internet üzerinden bir film açtığında genelde sitelerde 1080p sıkıştırılmış bir halde olduğu için bulanıklaşmalar olabilir özellikle 720p gibi kaliteye sahip olan eski dizi veya filmlerde vs aşırı fazla bulanıklık oluyor aynı durumu ben kendim de yaşıyorum oyun olsun youtube vs bunlarda 2k görüntü açtığımda aşırı net ve güzel görüntü alabilirken internet sitelerinde bu pek mümkün olmuyor ancak 2k 4k gibi yayın yapabilen platformları netflix gibi kullanırsan belki bu sorunun çözülür film dizi için onu da ben kullanmadım bir şey diyemem
Tarayıcı üzerinden olduğu sürece bu problemi yaşıyorum. Örneğin Netflix indirip izlersem sorun yok. Ama netflixi tarayıcıdan açarsam sorun oluyor ve görüntü kalitesi düşüyor. Üstüne birde fps düşüşü yaşanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,840
Üyeler
171,825
Son üye
Wayne_0123
Top Bottom