Neler Yeni

Tam performans alamama sorunu

Dgkngnds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Doğukan
Dostlar merhaba elimde msi rx 5700 xt mech modeli var her şey çok iyi çok güzel fakat ekran kartımın kullanımını çoğu zaman yüzde 70 civarı görmekteyim.
Örneğin;
GtaV oynarken baktığım zaman en fazla yüzde 70 kullanılıyor ve buda benim fps değerlerimi geri çekiyordur sanırım işlemci olarak ryzen 3600x kullanıyorum herhangi bir darboğaz sorunu yaşayacağımı sanmıyorum (oyun grafik ayarları en yüksek)

Bu ekran kartı kullanımını nasıl tam performansa çekebilirim yardımcı olur musunuz?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dostlar merhaba elimde msi rx 5700 xt mech modeli var her şey çok iyi çok güzel fakat ekran kartımın kullanımını çoğu zaman yüzde 70 civarı görmekteyim
Örneğin;
GtaV oynarken baktığım zaman en fazla yüzde 70 kullanılıyor ve buda benim fps değerlerimi geri çekiyordur sanırım işlemci olarak ryzen 3600x kullanıyorum herhangi bir darboğaz sorunu yaşayacağımı sanmıyorum

Bu ekran kartı kullanımını nasıl tam performansa çekebilirim yardımcı olur musunuz?
ultrada mı kullanıyorsun kartı 1920x1080p hersey ultra seklinde

Dgkngnds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dgkngnds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Doğukan
Yardımcı olursanız çok sevinirim ekran kartını yüzde yüz performansta kullanamamak canımı sıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka oyunlarda ?
CS:GO gibi oyunlarda da yanı şekilde ama zaten onlarda aşırı güce ihtiyaç duymadığı içindir diyorum.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Yardımcı olursanız çok sevinirim ekran kartını yüzde yüz performansta kullanamamak canımı sıkıyor.

CS:GO gibi oyunlarda da yanı şekilde ama zaten onlarda aşırı güce ihtiyaç duymadığı içindir diyorum.
GTA V kararsız bir oyun ama yine de garip mesela RDR2 gibi ağır oyun var mı onda durumlar nasıl

Dgkngnds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Doğukan
GTA V kararsız bir oyun ama yine de garip mesela RDR2 gibi ağır oyun var mı onda durumlar nasıl
maalesef o tarz bir oyuna sahip değilim, merak ettiğim ben kendim ekran kartının kullanımını 100'e çekemez miyim ?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
maalesef o tarz bir oyuna sahip değilim, merak ettiğim ben kendim ekran kartının kullanımını 100'e çekemez miyim ?
Çözünürlük arttırmak ve grafikleri yükseltme dışında maalesef bir şey yapamazsınız. GTA İşlemci ağırlıklı bir oyun o kart ile bu değerler gayet normal geldi.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Hocam işlemciniz ve ekran kartınız iyi. Performans kaybı derken drop mu yiyorsunuz, yoksa FPS niz mi düşük? Virüs var mı? Sisteminiz ısınıyor mu?

Dgkngnds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Doğukan
Çözünürlük arttırmak ve grafikleri yükseltme dışında maalesef bir şey yapamazsınız. GTA İşlemci ağırlıklı bir oyun o kart ile bu değerler gayet normal geldi.
mesela ben oyunu o şekilde oynarken aynı anda ekran kaydıda yapmak istiyorum, bu durumda hala kullanım o düzeyde kalıp fpsden mi yer yoksa o kullanımı kendisi arttırır mı ?

Hocam işlemciniz ve ekran kartınız iyi. Performans kaybı derken drop mu yiyorsunuz, yoksa FPS niz mi düşük? Virüs var mı? Sisteminiz ısınıyor mu?
hocam drop yemiyorum, fps 60 üstü arada 70 80 oluyor, fakat ekran kartı kullanımı yüzde 70 herhangi bir virüs ve ısınma problemi yok, ekran kartı kullanımının yüzde yüz olmadığı için mi böyle fpsler alıyorum diye düşünüyorum

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
mesela ben oyunu o şekilde oynarken aynı anda ekran kaydıda yapmak istiyorum, bu durumda hala kullanım o düzeyde kalıp fpsden mi yer yoksa o kullanımı kendisi arttırır mı ?

hocam drop yemiyorum, fps 60 üstü arada 70 80 oluyor, fakat ekran kartı kullanımı yüzde 70 herhangi bir virüs ve ısınma problemi yok, ekran kartı kullanımının yüzde yüz olmadığı için mi böyle fpsler alıyorum diye düşünüyorum
Hocam bence FPS değerleriniz düşük, RAM iniz kaç GB?

Dgkngnds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Doğukan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar