Neler Yeni

Çözüldü✓ Tamirci anakarti bozdu!

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Valla ben bu korkudan dolayı hazır sistem aldım. Ben kimseye güvenemiyorum abi kendime'de en azından ürün satın aldıgım yer kurulum yapsın. Ekran kartı takılır kolay iş ama. İşlemci mişlemci ohoo can yakar.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Valla ben bu korkudan dolayı hazır sistem aldım. Ben kimseye güvenemiyorum abi kendime'de en azından ürün satın aldıgım yer kurulum yapsın. Ekran kartı takılır kolay iş ama. İşlemci mişlemci ohoo can yakar.
Kardom bende takarım soğutucuyu vs hatta zamanında taktimda ancak aldığım soğutucu ag400 ekstra aparatla falan takılıyor gözüm kesmedi bişey olur falan diye yine oldu zaten bişey ama en azından sorumlu tutabileceğim biri var o yüzden götürdüm zaten

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Genelde yeni sistem kurarken denk geliyorum bende görüntü gelmemesine. Belki denemişsinizdir bilmiyorum ama. Ram slotlarına tek ram takarak denediniz mi ?
Yani örneğin 8x2 sadece 1 slota 8 takıp çalıştırmayı denediniz mi ?
slotları ve ramleri değiştirerek denemendede fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemdeki bütün parçaları kendim değiştirip kendim takarım dolayısıyla görüntü gelmeme vesaire durumlarla çok sık karşılaştım zamanında :D

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Genelde yeni sistem kurarken denk geliyorum bende görüntü gelmemesine. Belki denemişsinizdir bilmiyorum ama. Ram slotlarına tek ram takarak denediniz mi ?
Yani örneğin 8x2 sadece 1 slota 8 takıp çalıştırmayı denediniz mi ?
slotları ve ramleri değiştirerek denemendede fayda var.
Tek slotta çalışıyor işlemciye yakın olan slotta sıkıntı var o kesin bilgi. İşlemci soğutucusunu takarken vidayı biraz fazla sıktı sanırım. Sol slot çalışmıyor

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Kardom bende takarım soğutucuyu vs hatta zamanında taktimda ancak aldığım soğutucu ag400 ekstra aparatla falan takılıyor gözüm kesmedi bişey olur falan diye yine oldu zaten bişey ama en azından sorumlu tutabileceğim biri var o yüzden götürdüm zaten
Adam en azından okey dediyse ya aynısını aldırırsın ya da muadillerine bakarsın. Yaşamış olduğun olay için geçmiş olsun.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Güzel bir elektronikçiye götürüp veya arıza tespiti yapıp anakartı eski haline getirebilir diye düşünüyorum adam :D artık kablo mu atar lehim mi atar orasını bilemem adamın pekde kaybı olmaz diye tahmin ediyorum. Ama tabi ki hatasının farkında olması ve sana açıklama yapması iyi olmuş. Geçmiş olsun hocam.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
kanka 6 yıldır tanıdğın adam ama; benim babamın askerlik arkadaşı, 10 yıl kadar da ben tanırdım adamı. Benim emektar kasanın ekran kartı yanınca ram i çaldı. PC ci adama güvenmeyeceksin. Mediamarkt ''nereden alırsan al, tamir hizmeti'' sunuyor. Aklında olsun oraya götür bir dahaki sefer. En azından kurumsal marka. ''Garantiye gönderelim hüü'' diye lalelik yapmazlar. Umarım kartı alır sana, yoksa çok geçmiş olsun.

Kaladron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Süleyman Semih Çürük
Tek slotta çalışıyor işlemciye yakın olan slotta sıkıntı var o kesin bilgi. İşlemci soğutucusunu takarken vidayı biraz fazla sıktı sanırım. Sol slot çalışmıyor
Yorumları okudum şimdi haklısın. Adamın dikine gitme derim ben, ram slotunu kırdığı anakartı aldır başka yere git veya aynı adama git orası sana kalmış. Adam sana farklı bir anakart almama ihtimali yüksek belki hiç anakart almayacak sana 1. sayfada arkadaşın dediği gibi.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Beyefendi ile şöyle bir anlaşma yaptık garantiden dönerse kendisi ücreti karşılayacak. Sıfır ürün gönderilirse ücret almayacağım. Forumdan bir arkadaş ile konuştuk B760MK aldım yarın o gelecek. Ücret alırsam yerine geçer zaten hemen hemen sıfır ürün gönderirlerse onu satarım artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,327
Üyeler
161,033
Son üye
Krmy
Top Bottom