Kardom bende takarım soğutucuyu vs hatta zamanında taktimda ancak aldığım soğutucu ag400 ekstra aparatla falan takılıyor gözüm kesmedi bişey olur falan diye yine oldu zaten bişey ama en azından sorumlu tutabileceğim biri var o yüzden götürdüm zatenValla ben bu korkudan dolayı hazır sistem aldım. Ben kimseye güvenemiyorum abi kendime'de en azından ürün satın aldıgım yer kurulum yapsın. Ekran kartı takılır kolay iş ama. İşlemci mişlemci ohoo can yakar.
Tek slotta çalışıyor işlemciye yakın olan slotta sıkıntı var o kesin bilgi. İşlemci soğutucusunu takarken vidayı biraz fazla sıktı sanırım. Sol slot çalışmıyorGenelde yeni sistem kurarken denk geliyorum bende görüntü gelmemesine. Belki denemişsinizdir bilmiyorum ama. Ram slotlarına tek ram takarak denediniz mi ?
Yani örneğin 8x2 sadece 1 slota 8 takıp çalıştırmayı denediniz mi ?
slotları ve ramleri değiştirerek denemendede fayda var.
Adam en azından okey dediyse ya aynısını aldırırsın ya da muadillerine bakarsın. Yaşamış olduğun olay için geçmiş olsun.Kardom bende takarım soğutucuyu vs hatta zamanında taktimda ancak aldığım soğutucu ag400 ekstra aparatla falan takılıyor gözüm kesmedi bişey olur falan diye yine oldu zaten bişey ama en azından sorumlu tutabileceğim biri var o yüzden götürdüm zaten
Yorumları okudum şimdi haklısın. Adamın dikine gitme derim ben, ram slotunu kırdığı anakartı aldır başka yere git veya aynı adama git orası sana kalmış. Adam sana farklı bir anakart almama ihtimali yüksek belki hiç anakart almayacak sana 1. sayfada arkadaşın dediği gibi.Tek slotta çalışıyor işlemciye yakın olan slotta sıkıntı var o kesin bilgi. İşlemci soğutucusunu takarken vidayı biraz fazla sıktı sanırım. Sol slot çalışmıyor