Gtx? Ne
Piyasa altına koyup neden ucuz koyduğunu anlatmanı öneririm. Alacak kişiye özellikle belirt. En ucuz olarak koyabilirsin teklif gelmezse zamanla düşürme yoluna gidebilirsin.merhabalar evga gtx titan black ekran kartıma chipsete reballing yapıldı ne fiyat vermeliyim rx 6500 xt alıcam satıp gerekirse üstüne ekleyip
kusurunu yazarım zaten satarım 3 4 gün sonra bozulur kafam şişer alacak ona göre alsın yaniPiyasa altına koyup neden ucuz koyduğunu anlatmanı öneririm. Alacak kişiye özellikle belirt. En ucuz olarak koyabilirsin teklif gelmezse zamanla düşürme yoluna gidebilirsin.
5 k fiyatları var ben 3900 gibi bir fiyat yazdımHocam letgo ve sahibinden üzerinden piyasasına göz atın ondan sonra piyasanın biraz altına kolayca satabileceğinizi düşünüyorum.
3500 e koyun bencekusurunu yazarım zaten satarım 3 4 gün sonra bozulur kafam şişer alacak ona göre alsın yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 k fiyatları var ben 3900 gibi bir fiyat yazdım
zamanla çekerim şimdilik dursun ölücü arkadaşlar yazıyor o kadar inince3500 e koyun bence
hocam şu benim konularda ki drop konusuna bakarmısınız ya bilhiniz varsa çok can sıkıcı olmaya başladıGaliba satmanızdaki sebeb direct x 12 olmaması. Technopatta çok sağlam sistemi olan ama GTX Titan sli kullanan bir kişi vardı sırf bu yüzden ekran kartını değiştirdi.
Konu linki atıversen sana zahmet.zamanla çekerim3500 e koyun bencedursun az dahada sonra ölücü vatandaşlar yazıyor
zamanla çekerim şimdilik dursun ölücü arkadaşlar yazıyor o kadar inince
hocam şu benim konularda ki drop konusuna bakarmısınız ya bilhiniz varsa çok can sıkıcı olmaya başladı
Konu linki atıversen sana zahmet.