Neler Yeni

Tanıdıgım İngiltere den dönecek pc parcası sipariş edebilir miyim? Öneri?

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Merhaba,
Bir birbucuk ay sonra tanıdığım ingilteren Türkiye 'ye dönüş yapacak.Acaba bilgisayarım için bir şey mi istesem diyorum.Açıkcası ekran kartı ihtiyacım var ve işlemci mi de yükseltebilirim.
Benzer bir alışveriş yapan veya konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim oradan gpu ve cpu istemeyi düşünüyorum ,kendisi ile gelirken kargo da valizde benim derse tek bir ürün için sorun etmiyorlar diye forumda yaptığım araştırmalarda gördüm.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Hocam öncelikle şunu bilmenizi isterim yurt dışından getirilen ürünlerin tr garantisi bulunmuyor bununlada kalmayıp satılmaya kalkışıldığında 300 500 tl fiyat farkı oluyor

yurtdışından getirme konusuna gelirsek eğer ürünün faturası elinde kutusu açılmış bir şekilde getirirse hiçbir sorun olmaz fakat pasaporta yansıyor bildiğim kadarıyla gümrük vb ödemez kutusu açık olduğu ve şahsi eşyadan dolayı fakat 1500 dolar üstü eşyada gümrük vergisi geliyo bildiğim kadarıyla

Not:yorumum senin için faydalı olduysa en iyi cevap olarak seçerseniz beni mutlu edersiniz

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle şunu bilmenizi isterim yurt dışından getirilen ürünlerin tr garantisi bulunmuyor bununlada kalmayıp satılmaya kalkışıldığında 300 500 TL fiyat farkı oluyor

yurtdışından getirme konusuna gelirsek eğer ürünün faturası elinde kutusu açılmış bir şekilde getirirse hiçbir sorun olmaz fakat pasaporta yansıyor bildiğim kadarıyla gümrük vb ödemez kutusu açık olduğu ve şahsi eşyadan dolayı fakat 1500 dolar üstü eşyada gümrük vergisi geliyo bildiğim kadarıyla

Not:yorumum senin için faydalı olduysa en iyi cevap olarak seçerseniz beni mutlu edersiniz
Kendi eşyam diyecek haliyle kutuyu açar atar valize .O şekilde yapılırsa sorun yok yazmışlar,bana ürün önerisi nereden ne alcağıma dair öneri lazım .Gpu alayım diyorum en mantıklı tercih o olacaktır herhalde

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Kendi eşyam diyecek haliyle kutuyu açar atar valize .O şekilde yapılırsa sorun yok yazmışlar,bana ürün önerisi nereden ne alcağıma dair öneri lazım .Gpu alayım diyorum en mantıklı tercih o olacaktır herhalde
Evet fakat gpu fiyatları orda daha ucuz dediğiniz gibi gpu alın işlemci kötüyse işlemci yükseltin aldırın parasını gelince verib

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yurtdışından gelen araçları çoğunlukla aramıyorlar diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.

• Beğen

Erda Yıldırım

80+ Gold
GPU aldırın sonra kendi gpunuz ile işlemciyi satıp daha iyi bir işlemci alın

• Beğen

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
GPU alabilirsiniz.
Ama su an ordada ekran kartı sorunu var.
Piyasa araştırması yaparak alın.

• Beğen

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba,
Bir birbucuk ay sonra tanıdığım ingilteren Türkiye 'ye dönüş yapacak.Acaba bilgisayarım için bir şey mi istesem diyorum.Açıkcası ekran kartı ihtiyacım var ve işlemci mi de yükseltebilirim.
Benzer bir alışveriş yapan veya konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim oradan gpu ve cpu istemeyi düşünüyorum ,kendisi ile gelirken kargo da valizde benim derse tek bir ürün için sorun etmiyorlar diye forumda yaptığım araştırmalarda gördüm.
1-orada da ekran kartı yok burada da
2-yurtdışından sadece ekran kartı ucuza geliyor kalan çoğu parça daha pahalıya geliyor

• Beğen

90's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Kush
Amazon UK 'e bakıyorum başka neresi var bilemedim...Mining işi kabak tadı verdi gerçekten iyice stok yok...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye daha ucuz la şaka gibi..Bugunleri de mi görecektik ,bana anca aksi zaman denk gelir zaten XD

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
İbrahim Akay
Bir ara bakmıştım kulaklıklar çok ucuzdu. Bir araştırın derim.

• Beğen
Top Bottom