Tanımadığın birine IBAN vermek

Sıkıntı olmaz o zaman ya şahsi hesap nede olsa sanmıyorum bir şey olacağını. Fakat net bilgili değilim yinede bir bankacıya sorman daha mantıklı.
direkt kendi bankamın müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirim heralde

direkt kendi bankamın müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirim heralde
Online wp gibi hizmetleri varsa daha kolay olur boşa telefon hattını meşgul etmezsin.

Arkadaşlar bugün bı adam gelip işte kardeşim ibanini verirmisin ben sana 200tl yollasam sen de bana çekip versen olur mu kartim yanımda değil dedi bende ibanini verip parasını verdim ama içime bı kuşku düştü bı problem olur mu ws diye
Öncelikle içine kurt düşürmek istemem fakat artık malesef isim soyisimden IBAN'dan telefon numarasından senin kimliğin dahil bütün bilgilerini bulabiliyorlar.

Ama öyle bir durum olacağını sanmıyorum hem bunu yapabilen çok az kişi var bulsa da TC kimlik numaranla bir şey yapamaz.

Devlet 200 TL'nin peşine kolay kolay düşmez. Daha büyük paralarla uğraşır. Ama imkansız diye bir şey yok.

Öncelikle içine kurt düşürmek istemem fakat artık malesef isim soyisimden IBAN'dan telefon numarasından senin kimliğin dahil bütün bilgilerini bulabiliyorlar.

Ama öyle bir durum olacağını sanmıyorum hem bunu yapabilen çok az kişi var bulsa da TC kimlik numaranla bir şey yapamaz.
Kendi müşteri hizmetlerimi aradım bilgi aldım iban bilgisi herhangi bi problem teşkil etmez falan filan dediler ve sizi etkileyen bi durum olmaz dediler

Kendi müşteri hizmetlerimi aradım bilgi aldım iban bilgisi herhangi bi problem teşkil etmez falan filan dediler ve sizi etkileyen bi durum olmaz dediler
Yasal olarak zaten yok kanka illegal olarak yapılan bir şey kastettiğim ama dediğim gibi bunu hacker diye de tabir edebileceğimiz çok az sayıda sanalcılar yapıyor düşük ihtimal yani. Öte yandan normal olarak herhangi bir sıkıntı teşkil etmez IBAN vermek.

Yasal olarak zaten yok kanka illegal olarak yapılan bir şey kastettiğim ama dediğim gibi bunu hacker diye de tabir edebileceğimiz çok az sayıda sanalcılar yapıyor düşük ihtimal yani. Öte yandan normal olarak herhangi bir sıkıntı teşkil etmez IBAN vermek.
ya işte o hack mevzularınıda adamın ismi soyismi kendi şahsi hesbaından attığından dolayı hiç düşünmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ki zaten bi problem filan hissedersem hesabımdan bütün paramı çekip kapatırım

ya işte o hack mevzularınıda adamın ismi soyismi kendi şahsi hesbaından attığından dolayı hiç düşünmedim

ki zaten bi problem filan hissedersem hesabımdan bütün paramı çekip kapatırım
Yok dediğim gibi kimlik bilgilerine ulaşabilir ama banka hesabına giriş yapamaz. Hem şifrene ulaşamaz hem de şifreyi girdiğinde doğrulama gider seninkinden farklı bir IP adresinden giriş yapacağı için, için rahat olsun o konuda.

• Beğen
Reaksiyonlar: Izzy
Kanka kirli parayı normal banka hesabına sokabilyosa o da bankanın problemidir heralde aıosjdoıajsdoıaj

Kanka kirli parayı normal banka hesabına sokabilyosa o da bankanın problemidir heralde aıosjdoıajsdoıaj
bide 200 tl yi adam neden yapsın yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri