Misyoner pozisyon değil miydi yaUnutmuşsundur, biz aynı zamanlarda açmıştık konuyu adamın biride “Arkadaşlar forumda misyonerlik mi yapmaya başladınız?” demişti.
Misyoner pozisyon değil miydi yaUnutmuşsundur, biz aynı zamanlarda açmıştık konuyu adamın biride “Arkadaşlar forumda misyonerlik mi yapmaya başladınız?” demişti.
Oralara fazla girme moderatörü etiketledikMisyoner pozisyon değil miydi ya
evet lollKeşke bu tür konuları saygı çerçevesinde tartışabilsek... Bunun için birbirinize hakaret etmeye değer mi?
hiçte sevmem.Misyoner pozisyon değil miydi ya
Ne 500üBu arada o kitap 500 yıllık geri kalan 100 yıl ne olacak?
Hangi kur'an? Spesifik ol.Ne 500ü
1300 yıllık
Ben de senin hangisinden bahsettiğini anlayamadımkiHangi kur'an? Spesifik ol.
Soyle Kur-an da oku diyor ilim.oğren diyor tmm peki bir sey soracaģim diyelim Hz.muhammed eliyle yazdi veya yazdirdi o zamanlar sihirbazlar çoktu sadece ayet soyleyen birinr meden inansinlar mucize gostermeden o zamanlar ne dersendersende demekki o zamanlar inanan cok olduğun gore mucizelerde varHazreti Muhammed gibi büyük bir önderi, eşsiz bir devrimciyi okuma yazma bilmeyen bir cahil gibi göstermek ve bunu ısrarla iddia etmek hatta bunu bir inanç konusu olarak ikame etmek aslında İslam’a, Kur’an’a ve peygambere karşı yapılmış büyük bir haksızlıktır.
Hazreti Muhammed’in ticaretle uğraşan biri olduğu malumken ve ticaret kervanlarıyla pek çok ülkeyi dolaştığı da biliniyorken nasıl olur da okuma yazma bilmediği iddia edilebilir?
Bu konuda bir kısım Kur’an sözlerinin/ayetlerinin delil olarak ileri sürüldüğünü ve ne acı ki söz konusu sözlerin/ayetlerin yanlış anlaşılıp yanlış tefsir edildiğini belirtmeliyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kim?
Bu arada konuyu lütfen amacından saptirmayalım burada islam konuşmaya gelmedik. tanrının varlığı önemli.
Allah Allah guvenilir, mukemmel, zeki,iyi kalpli, hosgorulu başka biri vardi miydida onun diline indirilseydi hem bence cok guzelYa kardeş ne boş yapıyorsun. İşinize gelince o ayet öyle değil diye ayeti cımbızliyorsunuz. Bu kadar çelişkili bir kitap mı olunur. indirmişler kitabı en çöp dile
Hocam pp ye bakarak şu kanıya vardım sizde cinci hocasınız fakat çıkaran değil cini *****Takıldığın soruları sorarsan yardımcı olabilirim.
İnşallah gerçek hocadirHocam pp ye bakarak şu kanıya vardım sizde cinci hocasınız fakat çıkaran değil cini *****
Hocam bunu düşünmek zaten insan aklının alabileceği bir şey değil Tanrı dediğimiz herşeyin başlangıcı ama başlangıcı olmayan herşeyin sonu ama sonu olmayandır. Evreni ve dünyayı yaratıp düzeni oturtandır.Benim asıl takıldığım mevzu Tanrının öncesi bence Tanrı var demek başlangıç var demektir.
onlara mucize göstermiş bana niye göstermiyor?Soyle Kur-an da oku diyor ilim.oğren diyor tmm peki bir sey soracaģim diyelim Hz.muhammed eliyle yazdi veya yazdirdi o zamanlar sihirbazlar çoktu sadece ayet soyleyen birinr meden inansinlar mucize gostermeden o zamanlar ne dersendersende demekki o zamanlar inanan cok olduğun gore mucizelerde var
Allah Allah guvenilir, mukemmel, zeki,iyi kalpli, hosgorulu başka biri vardi miydida onun diline indirilseydi hem bence cok guzel
Iran da felan müslüman olmayanların öldürülmüşlugu var malesefarkadaşlara katılıyorum öncelikle -tanrıyı kim yarattı- diye bir soruyu sormak ne bilime nede akla mantıklı gelmiyor senin yapabileceğin şey kur-anı tevratı incili mealini okumaktır bunlardan sonra hinduist miydi neydi o dini bile seçebilirsin zaten bildiğin üzere kimse müslüman olmayanı öldürmüyor Kolay gelsin