Tansiyon ölçebilen akıllı saat önerir misiniz?

crawles

80+
Reaksiyon skoru
154
Teşekkürler

Senin yazını görünce şaşırdım baktım watch 4lerde var diyor hiç denemedim özelliği doğru mu çıkarıyor bilemiyorum fakat samsungda böyle bir özellik varsa doğruluk payı yüksektir.
Watch4 öneririm fakat fiyatı biraz yüksek ve pil süresi çok kısa.

Hocam Apple watch ultra kullaniyorum öyle bir özellik oldugunu acikcasi bilmiyorum kalp ritmi gibi seyler ölcuyor.

Hocam Apple watch ultra kullaniyorum öyle bir özellik oldugunu acikcasi bilmiyorum kalp ritmi gibi seyler ölcuyor.
Tansiyon mu kalp ritmi ölçüyorlar genelde
1673524765723.png

Yarın hatırlatırsanız yapmayı denerim size paylaşırım.
Denemedim ama var diyorlar.

Tansiyon ve ekg yazıyor
Hocam yanlis bilgi verdim eger tansiyon EKG ise sanirim EKG tansiyon demek ustte arkadasinda dedigi gibi Apple watch 4 ve daha sonrasinda bu özellik var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tansiyon ve ekg yazıyor

Kanka üşenmezsen eğer gece 1de etiketle beni bakıp söyliyeyim şarjı yok malum 2 günde bitiyor.
Olur.

Hocam yanlis bilgi verdim eger tansiyon EKG ise sanirim EKG tansiyon demek ustte arkadasinda dedigi gibi Apple watch 4 ve daha sonrasinda bu özellik var.

Olur.
tansiyon ile ekg tamamen farklı şeyler biri kan basıncı diğeri kalp ritmiyle alakalı

Apple Watch derim.

Tansiyon ölcme özelligi olan bir saat yok.

Tansiyon ölçebilen bir akıllı saat teknik olarak olamaz. Olanın da doğruluğu tartışılır. Akışı kesmeden sadece sensör ve ritim ölçümü ile tansiyonu doğru bir şekilde ölçemezsiniz. Bunun için yurtdışında özel üretilmiş bir kaç akıllı saat mevcuttur ama apple samsung gibi markalarda olacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,787
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri