Senin yazını görünce şaşırdım baktım watch 4lerde var diyor hiç denemedim özelliği doğru mu çıkarıyor bilemiyorum fakat samsungda böyle bir özellik varsa doğruluk payı yüksektir.Teşekkürler
Hocam Apple watch ultra kullaniyorum öyle bir özellik oldugunu acikcasi bilmiyorum kalp ritmi gibi seyler ölcuyor.
Tansiyon mu kalp ritmi ölçüyorlar genelde
EKG tansiyon mu ölcme oluyor, o demek ise var apple watchlarda.Alıntıyı görüntüle
Yarın hatırlatırsanız yapmayı denerim size paylaşırım.
Denemedim ama var diyorlar.
Tansiyon ve ekg yazıyorEKG tansiyon mu ölcme oluyor, o demek ise var apple watchlarda.
Kanka üşenmezsen eğer gece 1de etiketle beni bakıp söyliyeyim şarjı yok malum 2 günde bitiyor.EKG tansiyon mu ölcme oluyor, o demek ise var apple watchlarda.
Hocam yanlis bilgi verdim eger tansiyon EKG ise sanirim EKG tansiyon demek ustte arkadasinda dedigi gibi Apple watch 4 ve daha sonrasinda bu özellik var.Tansiyon ve ekg yazıyor
Olur.Tansiyon ve ekg yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka üşenmezsen eğer gece 1de etiketle beni bakıp söyliyeyim şarjı yok malum 2 günde bitiyor.
tansiyon ile ekg tamamen farklı şeyler biri kan basıncı diğeri kalp ritmiyle alakalıHocam yanlis bilgi verdim eger tansiyon EKG ise sanirim EKG tansiyon demek ustte arkadasinda dedigi gibi Apple watch 4 ve daha sonrasinda bu özellik var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur.
Ha o zaman yok yani tansiyon ölcebilen saat yok diye biliyorum bende zaten.tansiyon ile ekg tamamen farklı şeyler biri kan basıncı diğeri kalp ritmiyle alakalı