Öneri Tansiyon ölçen en ucuz akıllı saat önerisi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,761
Merhaba arkadaşlar tansiyon sorunu olan bir yakınımız için akıllı saat arıyoruz.
Modelden bağımsız tansiyon ölçebilmesi önceliğimiz dolayısıyla, bütçe olarak bu özelliğe sahip en ucuz saat hangisi ise ona göre ayarlayacağız,
Piyasasını ve fiyat aralığını bilmediğimden bütçeyi ona göre belirleteceğim.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
1- Tansiyon sürekli ölçülebilecek bir şey değildir.
2- Tansiyon ölçmek için stabil çalışan bir saat yok, var diyorlarsa da pazarlama stratejisidir.
3- Hareket halindeyken ölçtüğünde çok yüksek çıkacak, sonra?
4- Doktora gitsin, ilacını alsın, düzenli yaşasın. Bir sıkıntı olmaz. Tansiyon hastası sülaleden tecrübe konuşuyor.

Pek bilgim yok ama huawei iyi biliyorum

Ben Huawei Watch D kullanıyorum. Yaklaşık 8 aydır. Çok iyi bir ölçümü var. Hastane de ölçtürdüğümle birebir veriler alıyorum. Bu arada bir üst versiyonu çıktığından uygun fiyata satılık :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2- Tansiyon ölçmek için stabil çalışan bir saat yok, var diyorlarsa da pazarlama stratejisidir.
4- Doktora gitsin, ilacını alsın, düzenli yaşasın. Bir sıkıntı olmaz. Tansiyon hastası sülaleden tecrübe konuşuyor.
2. numara için yanılıyorsun dostum. Gayet stabil çalışan Huawei Watch D ve D2 modelleri var. Kısa bir araştırma ile görebilirsin.

1. Tansiyonun sürekli ölçülmeyen bir şey olduğunu biliyorum.
2. Üstteki arkadaş aynısını demiyor
3. Hareket halindeyken ölçmeyecekler.
4. Doktora gidiyor ilacını vesaire düzgünce kullanıyor öğretmenize gerek yok.

Saçma tavsiyeler vereceğinize hiç yorum yapmayın daha iyi derim.

1. Tansiyonun sürekli ölçülmeyen bir şey olduğunu biliyorum.
2. Üstteki arkadaş aynısını demiyor
3. Hareket halindeyken ölçmeyecekler.
4. Doktora gidiyor ilacını vesaire düzgünce kullanıyor öğretmenize gerek yok.

Saçma tavsiyeler vereceğinize hiç yorum yapmayın daha iyi derim.

Nereye ne zaman yorum yapacağımı sana mı soracağım? Fikirlerimi söyledim. Katılırsın, katılmazsın sana kalmış. İyi forumlar.

Nereye ne zaman yorum yapacağımı sana mı soracağım? Fikirlerimi söyledim. Katılırsın, katılmazsın sana kalmış. İyi forumlar.
Sana fikrini soran olmadı öneri konusu bu, yapacak önerin yoksa boş yapmazsın başka konuya geçersin.

Sana fikrini soran olmadı öneri konusu bu, yapacak önerin yoksa boş yapmazsın başka konuya geçersin.

Fikrimi sunmakta özgürüm, istemiyorsan engelleyebilirsin ileride karşılaşmamak için bu da senin en doğal hakkın. Boş boş yorum yapmana da gerek yok. Akşam akşam sinirlerimizi zıplatmayalım güzel kardeşim.

Abi herifin sakalı yok laf anlatıyorum ya. Hadi ikile.

Bu Huawei nin şişirmeli olan modelleri var ne kadar sağlıklı tartışılır ama doktorunuza bir sorun

Fikrimi sunmakta özgürüm, istemiyorsan engelleyebilirsin ileride karşılaşmamak için bu da senin en doğal hakkın. Boş boş yorum yapmana da gerek yok. Akşam akşam sinirlerimizi zıplatmayalım güzel kardeşim.

Abi herifin sakalı yok laf anlatıyorum ya. Hadi ikile.
Tamam kardeşim sen sen ol bir daha gereksiz burnunu sokma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Huawei nin şişirmeli olan modelleri var ne kadar sağlıklı tartışılır ama doktorunuza bir sorun
Bakarım hocam teşekkür ederim

dijital tansiyon aletleri ile manuel tansiyon aleti arasinda bile fark oluyor çünkü hem dijitalde hem manuelde zaman zaman kalibrasyon yapılması gerekiyor saatlerdede oluyorsa sıkıntı

medikal cizah olarak olarak geçiyor olması lazım hawei d2 serisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,779
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri