O adaptör ile Anker Soundcore Life Q10 kullanıyorum, oyunlarda az ama fark edilir bir gecikme oluyor, yarım - çeyrek saniye kadar bir gecikme var, fark ediliyor.Taotronics Soundsurge 85 sahibiyim, oyuncu kulakligim bozuldu. Acaba ekteki USB dongle ile birlikte kullansam FPS oyunlarinda cok gecikme yasar miyim?
Alıntıyı görüntüle
Eger cok gecikme olur derseniz 300 lira civarinda oyuncu kulakligi onerebilir misiniz? Mikrofonu benim icin onemli ve USB girisli olursa sevinirim.
Hocam onerebilecegin kulaklik var mi peki 300 civarlarinda?O adaptör ile Anker Soundcore Life Q10 kullanıyorum, oyunlarda az ama fark edilir bir gecikme oluyor, yarım - çeyrek saniye kadar bir gecikme var, fark ediliyor.
Çok uzun süredir gaming kulaklık piyasasına bakmadım, yeni ürünlerin de hangileri iyidir bilemiyorum o yüzden tam, kusura bakmayın.Hocam onerebilecegin kulaklik var mi peki 300 civarlarinda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha arttirabilirim.
Tesekkur ederim estagfirullah. Iyi aksamlar.Çok uzun süredir gaming kulaklık piyasasına bakmadım, yeni ürünlerin de hangileri iyidir bilemiyorum o yüzden tam, kusura bakmayın.