Neler Yeni

Çözüldü✓ Taotronics Kablosuz Kulaklik ve 5.0 Bluetooth Dongle

buba

80+
Reaksiyon skoru
11
Taotronics Soundsurge 85 sahibiyim, oyuncu kulakligim bozuldu. Acaba ekteki USB dongle ile birlikte kullansam FPS oyunlarinda cok gecikme yasar miyim?

Screenshot_2022-02-25-22-21-10-06_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Eger cok gecikme olur derseniz 300 lira civarinda oyuncu kulakligi onerebilir misiniz? Mikrofonu benim icin onemli ve USB girisli olursa sevinirim.

Taotronics Soundsurge 85 sahibiyim, oyuncu kulakligim bozuldu. Acaba ekteki USB dongle ile birlikte kullansam FPS oyunlarinda cok gecikme yasar miyim?

Alıntıyı görüntüle

Eger cok gecikme olur derseniz 300 lira civarinda oyuncu kulakligi onerebilir misiniz? Mikrofonu benim icin onemli ve USB girisli olursa sevinirim.
O adaptör ile Anker Soundcore Life Q10 kullanıyorum, oyunlarda az ama fark edilir bir gecikme oluyor, yarım - çeyrek saniye kadar bir gecikme var, fark ediliyor.

O adaptör ile Anker Soundcore Life Q10 kullanıyorum, oyunlarda az ama fark edilir bir gecikme oluyor, yarım - çeyrek saniye kadar bir gecikme var, fark ediliyor.
Hocam onerebilecegin kulaklik var mi peki 300 civarlarinda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha arttirabilirim.

Hocam onerebilecegin kulaklik var mi peki 300 civarlarinda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha arttirabilirim.
Çok uzun süredir gaming kulaklık piyasasına bakmadım, yeni ürünlerin de hangileri iyidir bilemiyorum o yüzden tam, kusura bakmayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: buba
Geri