Neler Yeni

Çözüldü✓ Tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetilmektedir ve joygame sayfasına atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ceyhan
Biraz eğlenelim eski oyunları oynayalım diye wolfteam indirmiştik şimdiye kadar sorun yoktu ama bugün chromeyi açınca joygame sitesine atıyor direkt ve tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetiliyor yazıyor ayarlardan herhangi zararlı olabilecek bir dosya da indirmedim sorunun sebebi nedir çözümü nedir

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Rüveyda Akın
Aynısı bana da olmuştu ama nasıl düzelttiğimi hatırlamıyorum. İşin ilginç yanı kendi kendine olmuştu. Ben hiçbir şey yapmamıştım. Google'ı kaç kez sıfırladım bir şeyler yaptım yine vardı. Joygame'e mail bile atmıştım. Belli bir çözümü yok ortada varsa da ben bulamadım. Her şeyi kurcalaman lazım. YouTube'dan, forumlardan, sitelerden bir şeyler bulmaya çalış.

man a man

80+ Bronze
Genelde indirdiğin birşeyden reklam virüsü bulaşıyor ondan kaynaklı oluyor. Joygame in kendisinin bunu yapıyor olması garipmiş
Youtube da çözüm videoları vardır oraya bakabilirsin

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şu videodaki son adım regedit adımını dener misin? önceki adımlara gerek yok virüs değil çünkü dediğin gibi woflteam yükledin diye olmuş

Top Bottom