Tarif edemediğim hissi yaşatacak oyun önerileri

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
883
Dostlar AC/DC çok tarzım değil fakat Highway to hell gibi şarkıları dinleyip amerikan arabalarıyla gezeceğim ve şarkıyı dinleyip bir yandan manzara eşliğinde kafa sallaya sallaya sürebileceğim oyun önerisi arıyorum ücretliyse şuan için 200 lira eğer oyun güzelse karta para atıp 400 veya 500 - 600 liraya kadar çıkabilirim (Varsa eğer benzer hissi verdirecek şarkı önerileride)

Dostlar AC/DC çok tarzım değil fakat Highway to hell gibi şarkıları dinleyip amerikan arabalarıyla gezeceğim ve şarkıyı dinleyip bir yandan manzara eşliğinde kafa sallaya sallaya sürebileceğim oyun önerisi arıyorum ücretliyse şuan için 200 lira eğer oyun güzelse karta para atıp 400 veya 500 - 600 liraya kadar çıkabilirim (Varsa eğer benzer hissi verdirecek şarkı önerileride)
Açıyosun ets2 yi arkayada eskilerden playlist bakıyorsun keyfine :kizginpeepo:

Herkesin zevki farklı ama ben anlattığınıza yakın bir hissi Forza'da alıyorum. First person sürüş için aman aman keyifli değil ama özellikle gamepad varsa idare edecek seviyede, 3rd person için söylenecek söz yok zaten.

Ekler

• 47.webp
    47.webp
    135.1 KB · Hit: 17
Supernatural izlemiş ergen hevesi 🤣 (ÖFKEYEMİ)
İzlemedim :(
Açıyosun ets2 yi arkayada eskilerden playlist bakıyorsun keyfine :kizginpeepo:
Tır istemiyorum be hocam istersem de ats oynarım muhtemelen ets de daha çok ibrahim tatlıses vs gidiyor
Herkesin zevki farklı ama ben anlattığınıza yakın bir hissi Forza'da alıyorum. First person sürüş için aman aman keyifli değil ama özellikle gamepad varsa idare edecek seviyede, 3rd person için söylenecek söz yok zaten.
Teşekkürler
Arkadaş American dediği için ATS yi öneriyorum ben :) Los Angeles Nevada akarsın. Manzara da var.
Muhtemelen öyle yaparım deniz manzarasıyla akmalık bir oyun arıyorum ya

sende zevkli insansın hocam belli :giggle:
Hocam zevk falan iyide o zevki yaşatacak şeyler yok be şuan ats hariç assettoda los angeles sokaklarında sahilinde miamide sürebileceğim mod bakmadım ama varsa bile çok uğraşılacağını sanmıyorum

Hocam zevk falan iyide o zevki yaşatacak şeyler yok be şuan ats hariç assettoda los angeles sokaklarında sahilinde miamide sürebileceğim mod bakmadım ama varsa bile çok uğraşılacağını sanmıyorum
vallaha asetto da öyle bir mod olduğunu pek sanmıyorum açıkçası ve dediğin gibi olsa bile uğraşılmaz

vallaha asetto da öyle bir mod olduğunu pek sanmıyorum açıkçası ve dediğin gibi olsa bile uğraşılmaz
Las vegastan nebraskada bir yerlere gidiyorum 3lü tanker dorseyle petrol yükledim şarkı sürekli highway to hell çalıyor başka öneri var mı ya bulamadım bir türlü

Ekler

• 1764195320777.webp
    1764195320777.webp
    351.6 KB · Hit: 3
Geri