❌İndirim Bitti! Tarih Öğrencileri İçin Sicill-i Osmani Zeyli 15 Ciltlik Ansiklopedi Takım 339 TL🔥

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,466
Bazı ciltleri çok absürt fiyatlara satılıyor ikinci elde setleri 1000 liranın üstünde , sizin için Amazonda satışı olan bütün ciltlerini derledim şuan piyasanın çok altında fiyatlara hem indirimli hem de 4 al 3 öde kampanyası ile satılmakta, almak isteyen arkadaşlara duyurulur. Seri 19 ciltten oluşuyor kalan 4 cildi internette ikinci elden bulursunuz. Son stoklar bir daha bu fiyata sıfır bulamazsınız benden söylemesi :D Normal okuyucu arkadaşlar almasın çünkü bunlar ansiklopedi sizin okuyacağınız türden tarih kitabı değil , ilgisi olan lisans öğrencilerinin alması daha doğru olur.:peepo2:

Ciltler👇

Son düzenleme:
ne işe yarıyor ılerde ıse yarar dersenız alıyım

set olarak satmamaları büyük saçmalık

Bazı ciltleri çok absürt fiyatlara satılıyor ikinci elde setleri 1000 liranın üstünde , sizin için Amazonda satışı olan bütün ciltlerini derledim şuan piyasanın çok altında fiyatlara hem indirimli hem de 4 al 3 öde kampanyası ile satılmakta, almak isteyen arkadaşlara duyurulur. Seri 19 ciltten oluşuyor kalan 2 cildi internette ikinci elden bulursunuz. Son stoklar bir daha bu fiyata sıfır bulamazsınız benden söylemesi :D Normal okuyucu arkadaşlar almasın çünkü bunlar ansiklopedi sizin okuyacağınız türden tarih kitabı değil , ilgisi olan lisans öğrencilerinin alması daha doğru olur.:peepo2:

Ciltler👇

3.sınıf a yararmı bunlar..

ne işe yarıyor ılerde ıse yarar dersenız alıyım
Osmanlıda yaşamış nüfuzlu sivil ve askerlerin biyografisi hocam. Al sat için alamamanızı rica ediyorum lütfen , talebi olan bir ürün değil. Bırakın arşivlemek isteyen öğrenciler alsın.

Osmanlıda yaşamış nüfuzlu sivil ve askerlerin biyografisi hocam. Al sat için alamamanızı rica ediyorum lütfen , talebi olan bir ürün değil. Bırakın arşivlemek isteyen öğrenciler alsın.
yok hocam al sata ugrasmak ıstemem bıle merak ettım sadece

Yanlış hatırlamıyorsam Osmanlı tarihinde yer edinmiş önemli isimleri,kişileri anlatıyor ben'de hiç okuma fırsatı bulamadım gelince bakıcam.
hocam hızlıca alın az stok var zaten yoksa al satçılar doluşacak :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam al sata ugrasmak ıstemem bıle merak ettım sadece
Tarihle ilgilenmiyorsanız anlayacağınız bir ansiklopedi değil hocam.

hocam hızlıca alın az stok var zaten yoksa al satçılar doluşacak :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tarihle ilgilenmiyorsanız anlayacağınız bir ansiklopedi değil hocam.
ılgılenıyorum ılgımde var alsam bıle yuzune bakmam

Geri