tarihe gömülen tozlu oyunlar

ThExtrem

80+
Reaksiyon skoru
61
arkadaşlar bu konuyu açmamın nedeni eskiden oynadığımız ve bir dönem büyük ses getiren oyunları yad etmek ( benim eski bilgisayarımda 128 mb onboard ekran kartı vardı ve o yüzden sadece eski oyunları oynuyordum bi hatırlayayım istedim ) hadi şimdi herkes eskiden çıkan ve efsane oyunları ve ya serileri yazsın da old olanları azıcık ağlatalım :)
Post automatically merged:

ben başlıyorum
1-Tomb Raider ( 1-2-3-4 Serisi )
2-Half Life ( 1-2 Serisi )
3-Stalker ( herkesin bilmediği ama efsane oyun )
4-Quake ( 1-2-3 Serisi )
5-Call Of Duty ( 1-2-4 Serisi NOT : 3'ü koymadım çünki o bir konsol oyunu ve çok kötü )
6-Criysis ( 1-3 NOT : 2 yok çünki o da kötü ama cod 3 kadar değil )

Belki çok eski değil ama bu oyun benim için çok farklıydı be. Hayatımda indirdiğim ilk oyunlardan bir tanesi. :(
1599892693694.png

nfs 2 underground

commandos be.

Dostum ne yapıyorsun? Fotoyu görünce beynimden vuruldum , çocukluğuma gittim. Bazı pahalı arabalar vardı alması çok zor du...
Çocukluğumun oyunu. O polislere yakalanıp boya yerine girmek var ya çok güzel bir histi :(

arkadaşlar bu konuyu açmamın nedeni eskiden oynadığımız ve bir dönem büyük ses getiren oyunları yad etmek ( benim eski bilgisayarımda 128 mb onboard ekran kartı vardı ve o yüzden sadece eski oyunları oynuyordum bi hatırlayayım istedim ) hadi şimdi herkes eskiden çıkan ve efsane oyunları ve ya serileri yazsın da old olanları azıcık ağlatalım :)

ben başlıyorum
1-Tomb Raider ( 1-2-3-4 Serisi )
2-Half Life ( 1-2 Serisi )
3-Stalker ( herkesin bilmediği ama efsane oyun )
4-Quake ( 1-2-3 Serisi )
5-Call Of Duty ( 1-2-4 Serisi NOT : 3'ü koymadım çünki o bir konsol oyunu ve çok kötü )
6-Criysis ( 1-3 NOT : 2 yok çünki o da kötü ama cod 3 kadar değil )
Bi tane 3D pizza oyunu vardı motor köpek falan vardı unity oyunu onun yüzünden virüs girmişti :D

Çocukluğumun oyunu. O polislere yakalanıp boya yerine girmek var ya çok güzel bir histi :(
Oyunu yapımcısını bile bilmiyorum.

Ha bide NFS MW diye bir efsane vardı ;)

Ha bide NFS MW diye bir efsane vardı ;)

Araştırıyorum şuan sana yazacağım :D

Buldummm
City Racing
@MrSimsek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri