Benden büyük o kesinKilerde orayı burayı karıştırırken bunu buldum çok mu eski? İçindekilerle alakalı hiçbir fikrim yok
sakın atmasın bi kaç asır sonra tarihi eser diye satar çocuklarıhacı at çöpe gitsin bir işe yaramaz bunlar
monitörü varsa ona bağlayıp içinde ne var ne yok bakmak lazımhacı at çöpe gitsin bir işe yaramaz bunlar
Yanlış mı görüyorum yoksa 2 tane ekran kartı mı o yoksa farklı bir şey mi?Kilerde orayı burayı karıştırırken bunu buldum çok mu eski? İçindekilerle alakalı hiçbir fikrim yok
yani evet ama güncel bir sistemde hiçbir parçası işe yaramaz. Ama half life canavarı toplamak istiyorsan işe yarar şeyler çıkabilir.monitörü varsa ona bağlayıp içinde ne var ne yok bakmak lazım
ihtiyacım yok şu an ztn herhangi bir sisteme, kendi sistemim var içindekileri merak ediyorum şu anyani evet ama güncel bir sistemde hiçbir parçası işe yaramaz. Ama half life canavarı toplamak istiyorsan işe yarar şeyler çıkabilir
Bu 2004 olabilirYanlış mı görüyorum yoksa 2 tane ekran kartı mı o yoksa farklı bir şey mi?
Benim de var tarihi eser crea marka intel core duo işlemci sanırsam 2007 tarihli vista şifresi üstünde duruyor.