puzzlemuzzle
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
iyi o zaman yaders zorunlu. dersler akşam oluyor zaten. herkesin işinin gücünün bittiği saatlere koyuyorlar.
iyi o zaman yaders zorunlu. dersler akşam oluyor zaten. herkesin işinin gücünün bittiği saatlere koyuyorlar.
Dersler zorunlu değil. Ben alırken 2 yıl önce hiç bir derse vs. girmeden aldım. Sadece 4 saat sürüş eğitimi aldım parkuru ve parkları öğrenmek için.ders zorunlu. dersler akşam oluyor zaten. herkesin işinin gücünün bittiği saatlere koyuyorlar.
müfettiş vs gelip yoklama alıyor 1-2 kez. ne zaman geleceği de belli olmuyor. müfettiş yoklama alırken orada olmak lazım. en azından benim gittiğim kursta öyle demişlerdiDersler zorunlu değil. Ben alırken 2 yıl önce hiç bir derse vs. girmeden aldım. Sadece 4 saat sürüş eğitimi aldım parkuru ve parkları öğrenmek için.
özellikle yazılı sınavdanEhliyet sınavından da kalan erkekte ne biliyim yani gitsin börek felan açsın.
Benim ehliyeti aldığım yer biraz daha rahat bir yerdi. Büyük ihtimal ondan dolayı sıkıntı çıkmadı.müfettiş vs gelip yoklama alıyor 1-2 kez. ne zaman geleceği de belli olmuyor. müfettiş yoklama alırken orada olmak lazım. en azından benim gittiğim kursta öyle demişlerdi
olabilir hocam. bizde rastgele gelip yoklama alıyorlardıBenim ehliyeti aldığım yer biraz daha rahat bir yerdi. Büyük ihtimal ondan dolayı sıkıntı çıkmadı.
olabilir hocam. bizde rastgele gelip yoklama alıyorlardı
Benim ehliyeti aldığım yer biraz daha rahat bir yerdi. Büyük ihtimal ondan dolayı sıkıntı çıkmadı.
Beyler direksiyon çok zor mudireksiyonda bi kere kalmıştım ben de o daha kötü bence
ben kursa yazılmadan önce neredeyse hiç araba kullanmamıştım. yıllarca sadece babamı izleyerek teoride öğrenmiştim. pratiğim yoktu. direksiyon dersinde direksiyona oturdum ve sanki yıllardır kullanıyormuş gibi kullandım. hoca da inanmamıştı ilk defa araç kullandığıma. sınavı da hatasız geçmiştim zaten. tek püf noktası panik yapmamak. arabalar çok yakınımdan geçiyor, ya arabayı çarparsam, ya vitesi atamazsam diye içten içe kendini yersen yapamazsın. hoca zaten herhangi bir hatada hemen müdahale edebiliyorBeyler direksiyon çok zor mu
Reis sinyaller çok sıkıntı ya birde direksiyonda böyle basıyonmu vitesi 4-5 e atıyonmu ?ben kursa yazılmadan önce neredeyse hiç araba kullanmamıştım. yıllarca sadece babamı izleyerek teoride öğrenmiştim. pratiğim yoktu. direksiyon dersinde direksiyona oturdum ve sanki yıllardır kullanıyormuş gibi kullandım. hoca da inanmamıştı ilk defa araç kullandığıma. sınavı da hatasız geçmiştim zaten. tek püf noktası panik yapmamak. arabalar çok yakınımdan geçiyor, ya arabayı çarparsam, ya vitesi atamazsam diye içten içe kendini yersen yapamazsın. hoca zaten herhangi bir hatada hemen müdahale edebiliyor
bizde max 3. vitese çıkartıyorlardı. 4-5. viteste zaten hız sınırını geçebilirsin. hız sınırını aşmadan yavaş yavaş gidiyorsun.Reis sinyaller çok sıkıntı ya birde direksiyonda böyle basıyonmu vitesi 4-5 e atıyonmu ?
rahat olursan çok basit zaten sınavdan önce yaptığının aynılarını birebir yapıyorsun tek fark komisyon oluyor bir de şansına trafik artabilir o kadar ben şimdi a da aldım b daha kolay eminimBeyler direksiyon çok zor mu
180 e kadar yolu warReis sinyaller çok sıkıntı ya birde direksiyonda böyle basıyonmu vitesi 4-5 e atıyonmu ?