Neler Yeni

Ehliyet sınavından kaldım.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
ders zorunlu. dersler akşam oluyor zaten. herkesin işinin gücünün bittiği saatlere koyuyorlar.
Dersler zorunlu değil. Ben alırken 2 yıl önce hiç bir derse vs. girmeden aldım. Sadece 4 saat sürüş eğitimi aldım parkuru ve parkları öğrenmek için.

chade

80+ Bronze
Dersler zorunlu değil. Ben alırken 2 yıl önce hiç bir derse vs. girmeden aldım. Sadece 4 saat sürüş eğitimi aldım parkuru ve parkları öğrenmek için.
müfettiş vs gelip yoklama alıyor 1-2 kez. ne zaman geleceği de belli olmuyor. müfettiş yoklama alırken orada olmak lazım. en azından benim gittiğim kursta öyle demişlerdi

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
müfettiş vs gelip yoklama alıyor 1-2 kez. ne zaman geleceği de belli olmuyor. müfettiş yoklama alırken orada olmak lazım. en azından benim gittiğim kursta öyle demişlerdi
Benim ehliyeti aldığım yer biraz daha rahat bir yerdi. Büyük ihtimal ondan dolayı sıkıntı çıkmadı.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,292
İsim
.

chade

80+ Bronze
Beyler direksiyon çok zor mu
ben kursa yazılmadan önce neredeyse hiç araba kullanmamıştım. yıllarca sadece babamı izleyerek teoride öğrenmiştim. pratiğim yoktu. direksiyon dersinde direksiyona oturdum ve sanki yıllardır kullanıyormuş gibi kullandım. hoca da inanmamıştı ilk defa araç kullandığıma. sınavı da hatasız geçmiştim zaten. tek püf noktası panik yapmamak. arabalar çok yakınımdan geçiyor, ya arabayı çarparsam, ya vitesi atamazsam diye içten içe kendini yersen yapamazsın. hoca zaten herhangi bir hatada hemen müdahale edebiliyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,292
İsim
.
ben kursa yazılmadan önce neredeyse hiç araba kullanmamıştım. yıllarca sadece babamı izleyerek teoride öğrenmiştim. pratiğim yoktu. direksiyon dersinde direksiyona oturdum ve sanki yıllardır kullanıyormuş gibi kullandım. hoca da inanmamıştı ilk defa araç kullandığıma. sınavı da hatasız geçmiştim zaten. tek püf noktası panik yapmamak. arabalar çok yakınımdan geçiyor, ya arabayı çarparsam, ya vitesi atamazsam diye içten içe kendini yersen yapamazsın. hoca zaten herhangi bir hatada hemen müdahale edebiliyor
Reis sinyaller çok sıkıntı ya birde direksiyonda böyle basıyonmu vitesi 4-5 e atıyonmu ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,615
Üyeler
167,531
Son üye
Jirainumi
Top Bottom