Tarihi geçmiş biber gazı kullanılır mı ?

Mhmtcnk38

80+
Reaksiyon skoru
1
2012 de tarihi geçmiş Alman yapımı bir biber gazı var savunma amaçlı bazen lazım olabilir daha hiç kullanılmadı

Etki eder mi

ben olsam böyle kullanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki de etkisi geçmiştir

Bende vardı tarihi geçmiş biber gazı. Ortalama 2 hafta önce içeriye sıktım ve hiçbir etki göstermedi. Acaba ne kadar sıkılırsa biter diye balkonda hepsini boşaltmaya çalıştım fakat boşaltmaz olaydım. Tüm acının özü şişenin dibinde toplandığı için şişe bitmeye yaklaştığında birden tüm evdekilerin gözleri dolmaya başladı. Kahvaltı hazırlamak için mutfağa bile giremedik. Evdekiler hüngür hüngür ağlarken bende biber gazına lanet edip fırlatıp atmıştım.

kullanılır kardeşim ben bilerek tafrihini geçiştiriyom küflü küflü ohh mis
Daha güzel mayalanıyor demi alkoldeki gibi yıllanmış iyidir 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende vardı tarihi geçmiş biber gazı. Ortalama 2 hafta önce içeriye sıktım ve hiçbir etki göstermedi. Acaba ne kadar sıkılırsa biter diye balkonda hepsini boşaltmaya çalıştım fakat boşaltmaz olaydım. Tüm acının özü şişenin dibinde toplandığı için şişe bitmeye yaklaştığında birden tüm evdekilerin gözleri dolmaya başladı. Kahvaltı hazırlamak için mutfağa bile giremedik. Evdekiler hüngür hüngür ağlarken bende biber gazına lanet edip fırlatıp atmıştım.
TOMA bunu beğendi, 😂

Son kullanma tarihi geçmiş zehir daha mı etkili olur sorusu gibi yani kullanılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri