Tarihin En İyi 3 Oyunu Nedir?

roblox
minecraft
sims
(bu sıralama için sabahımı gece gecemi ikindi yaptım yattım kalkmadım sonuna kadar sıralama için çalıştım ve ortaya çıkan sonuçlar bunlar)

roblox
minecraft
sims
(bu sıralama için sabahımı gece gecemi ikindi yaptım yattım kalkmadım sonuna kadar sıralama için çalıştım ve ortaya çıkan sonuçlar bunlar)
hocam saygı duymak istiyorum kendimi zorluyorum klavyemi parçalamak istiyorum yarına uyanmamak istiyorum fakat söylemek zorundayım...
Listeyi yaparken ciddi miydiniz?

hocam saygı duymak istiyorum kendimi zorluyorum klavyemi parçalamak istiyorum yarına uyanmamak istiyorum fakat söylemek zorundayım...
Listeyi yaparken ciddi miydiniz?
hayır tabikide :D bende kendime dedim ciddimiyim diye pekte ciddi değilim gülerek yazdım :D

GOW u 3-4 kere sıkılmadan bitiren biri olarak söylüyorum. Şahsen listeye rekabetçi oyunları sokmazdım çünkü artık sürekli aynı şeyler yapıldığından dolayı oyundan ziyade oyundaki başarını (rankını) daha fazla önemsiyorsun. Bence asıl oyunun bir Hikayesi vs. olması çok daha önemli. mesela god of war. Hazır bir kurgunun üzerine yapılmışta olsa oyunun hikaye derinliği aşırı güzel. sırf bu oyun yüzünden mitolojilerle ilgilenmeye başladım. Veyahut RDR2 veya TLOU ara sahneleri mekanikleri canlılığı olsun, şuan ben oyun oynuyorum dedirttiren yapıtlar. Yıllardır valorant oynuyorum ve açık söylemek gerekirse daha 1 kere olsun vay be! adamlar yapmış! gibi bir tepki veremedim.Herkesin şahsi fikri saçmalıyor da olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Witcher 3 ü tavsiye eden çok oldu denemek isterim. Alınır mı?
hayır çok haklısın global bir anket yapılsa çıkacak sonuçları düşünerek yazdım şahsen benim en iyi oyun dediğim oyunlar rdr, GoW ve metro ( :shy: :shy: ) serisidir

hayır tabikide :D bende kendime dedim ciddimiyim diye pekte ciddi değilim gülerek yazdım :D
şaka yapıyorum hocam. :) fakat liste yapsam Minecraft olurdu zaten hayatımın en az 7 yılını verdim bu oyuna

şaka yapıyorum hocam. :) fakat liste yapsam Minecraft olurdu zaten hayatımın en az 7 yılını verdim bu oyuna
çok geniş bir oyun hocam modlar ile çok şey yapılabiliyor geri kalanı ise
herhalde
gow 2018
gta 4 veya pes 2013

Ilk 3
1- Rim world
2- Elite dangerous
3- CarXstreet

Aklımda kalan Kaliteli oyunlarımın Devamı

4- Car mechanic simulator 2021
5- Alien İsolation
6- Rage 2
7- Prey
8- Doom
9- Euro truck simulator 2
10- Nfs Heat
11- Nfs Payback
12- Factorio
13- Papers Please
14- No man sky
15- System Shock
16- Wreckfest
17- Dirt Rally
18- The Crew 2
19- House flipper 2
20- Metro Exodus
21- Spintires
22- Medieval Dinasty
23- Days Gone
24- Snow Runner
25- Cities Skylines

Son düzenleme:
En çok satan üç oyun desek yanlış mı olur?

Bu sorunun cevabı yok çünkü kimse tarihteki tüm oyunları oynamadı. En sevdiğin 3 oyunu sayarsın sadece

Son düzenleme:
roblox
minecraft
sims
Disco Elysium , Silent Hill 2 , Alan Wake serisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,019
Üyeler
174,287
Son üye
Bekray
Geri