hocam saygı duymak istiyorum kendimi zorluyorum klavyemi parçalamak istiyorum yarına uyanmamak istiyorum fakat söylemek zorundayım...roblox
minecraft
sims
(bu sıralama için sabahımı gece gecemi ikindi yaptım yattım kalkmadım sonuna kadar sıralama için çalıştım ve ortaya çıkan sonuçlar bunlar)
hayır tabikidehocam saygı duymak istiyorum kendimi zorluyorum klavyemi parçalamak istiyorum yarına uyanmamak istiyorum fakat söylemek zorundayım...
Listeyi yaparken ciddi miydiniz?
hayır çok haklısın global bir anket yapılsa çıkacak sonuçları düşünerek yazdım şahsen benim en iyi oyun dediğim oyunlar rdr, GoW ve metro (GOW u 3-4 kere sıkılmadan bitiren biri olarak söylüyorum. Şahsen listeye rekabetçi oyunları sokmazdım çünkü artık sürekli aynı şeyler yapıldığından dolayı oyundan ziyade oyundaki başarını (rankını) daha fazla önemsiyorsun. Bence asıl oyunun bir Hikayesi vs. olması çok daha önemli. mesela god of war. Hazır bir kurgunun üzerine yapılmışta olsa oyunun hikaye derinliği aşırı güzel. sırf bu oyun yüzünden mitolojilerle ilgilenmeye başladım. Veyahut RDR2 veya TLOU ara sahneleri mekanikleri canlılığı olsun, şuan ben oyun oynuyorum dedirttiren yapıtlar. Yıllardır valorant oynuyorum ve açık söylemek gerekirse daha 1 kere olsun vay be! adamlar yapmış! gibi bir tepki veremedim.Herkesin şahsi fikri saçmalıyor da olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Witcher 3 ü tavsiye eden çok oldu denemek isterim. Alınır mı?
çok geniş bir oyun hocam modlar ile çok şey yapılabiliyor geri kalanı iseşaka yapıyorum hocam.fakat liste yapsam Minecraft olurdu zaten hayatımın en az 7 yılını verdim bu oyuna
warband gta sa tf2Hocalarım sa,
oynadığım oyunlardan 3 oyun koydum sizlerin düşünceleri ve sıralaması neler?
God Of War (2018)
RDR2
The Last Of Us
zulaHocalarım sa,
oynadığım oyunlardan 3 oyun koydum sizlerin düşünceleri ve sıralaması neler?
God Of War (2018)
RDR2
The Last Of Us
Disco Elysium , Silent Hill 2 , Alan Wake serisiroblox
minecraft
sims
(bu sıralama için sabahımı gece gecemi ikindi yaptım yattım kalkmadım sonuna kadar sıralama için çalıştım ve ortaya çıkan sonuçlar bunlar)