Valla arkadaşlarım valo'ya geçti tek ben geçmedim tek başına da oynuyaca da iyi bir takım arkadaşları gelmiyorvice city aklıma geldi şimdi hocam. hüzünlendim biraz. Şu video geldi aklıma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam tam şuan satın alma kararı aldım. Çok teşekkürler öneri için. Önümüzdeki birkaç hafta aralıksız oynayacak gibi duruyorum
tomb rider lara croft 144P favorimdir
siz basit değil, zevkleri olan bir adamsınız hocam
başladım başları sıkıcı geldi. devam edilir mi?
detroit favorimdir bu 3ünden
1.6 der susarım hocam. Şaka maka cs-go dan sonra hiç girmedim oyuna. herkes valorant geçti bende bıraktım
bende öyle bıraktım cs yiValla arkadaşlarım valo'ya geçti tek ben geçmedim tek başına da oynuyaca da iyi bir takım arkadaşları gelmiyor
ramazanda pubg sabahlamacaBu yaşıma kadar neredeyse pc im olmadığı için mobil ile hayatım geçti oyüzden corona dönemi pubg mobile tadı bi başkaydı.
shadow fight i kasap denen yaratık yüzünden 5-6 defa sildimShadow Fight 2
Kesinlikle edilir başları çok ağır evetvice city aklıma geldi şimdi hocam. hüzünlendim biraz. Şu video geldi aklıma
hocam tam şuan satın alma kararı aldım. Çok teşekkürler öneri için. Önümüzdeki birkaç hafta aralıksız oynayacak gibi duruyorum
tomb rider lara croft 144P favorimdir
siz basit değil, zevkleri olan bir adamsınız hocam
başladım başları sıkıcı geldi. devam edilir mi?
detroit favorimdir bu 3ünden
1.6 der susarım hocam. Şaka maka cs-go dan sonra hiç girmedim oyuna. herkes valorant geçti bende bıraktım