Yıllar.. Zaman çabuk geçiyor.konuya en çok vice city yazıldı hocam. Çocukluğumuz geçmiş bu oyunda
Gta san,growtopia,cs 1.6Hocalarım sa,
sizin için ayrı yeri olan oyun hangisi?
benim için, çocukluğumun geçtiği minecraft, ve oynadığım ilk AAA oyun olan god of war...
He valla adamı sadece random gezegenleri araştırmak bile oyunda tutmaya yeter.hocam tam şuan satın alma kararı aldım. Çok teşekkürler öneri için. Önümüzdeki birkaç hafta aralıksız oynayacak gibi duruyorum
hocam bu oyun neymiş böyle adamlar neler yapmışHe valla adamı sadece random gezegenleri araştırmak bile oyunda tutmaya yeter.
Çok çok uzun zaman oynarsın birkaç haftalık değil.
Çok sıcak gezegen var Gündüzleri ateş geceleri soğuk.
Buz kesilmiş gezegenler var.
Kiyafet korumasını güçlendirmek gerek.
Eğer gezegende baktın ateş veya başka şey senin son can puanlarını alıyor ve ortalıkta can puanlarını koruyacak kesmeye bir ağaç felan bulamıyorsan.
Hızlıca bir çukur yada tunel bul içine gir, can puanların normale dönücek ölüp baştan başlamazsın.
Uzayda kara delikler var hem. Seni evrenin merkezine daha da yaklaştırmaya yardım edecek.
Evrenin haritasını görsen oha dersin. Bir küçük oyun nası yapar böyle boyutu dersin
Evren derken tek samanyolu galaksisi haritalanmış sanırım. Bu kadarda gezegen varmış.
![]()
Ha birde ticari gemilerin Boom diye başka güneş sisteminden önüne ışınlanarak durması.hocam bu oyun neymiş böyle adamlar neler yapmış
ben oyunu yeni duydum ama cidden süper
hocam hemen başlamak isitoyurm oyunaHa birde ticari gemilerin Boom diye başka güneş sisteminden önüne ışınlanarak durması.
Sanki uzaktan işık beliriyor ve mermi hızında önüne yerleşiyor. Aşırı keyifli.
Keşke gerçektede uzay gemimiz olsa gidebilsek tüm gezegenlerehocam hemen başlamak isitoyurm oyuna
+ olarak ticari gemi sadece maket olarak görünümü yok.hocam hemen başlamak isitoyurm oyuna