Sizde ayrı yeri olan Oyun?

Gta Vice City
küçükken en çok oynadığım ve ilk kez bir mod kurduğum oyun (Gta Türk)

hocam tam şuan satın alma kararı aldım. Çok teşekkürler öneri için. Önümüzdeki birkaç hafta aralıksız oynayacak gibi duruyorum
He valla adamı sadece random gezegenleri araştırmak bile oyunda tutmaya yeter.
Çok çok uzun zaman oynarsın birkaç haftalık değil. :D

Çok sıcak gezegen var Gündüzleri ateş geceleri soğuk.
Buz kesilmiş gezegenler var.
Kiyafet korumasını güçlendirmek gerek.

Eğer gezegende baktın ateş veya başka şey senin son can puanlarını alıyor ve ortalıkta can puanlarını koruyacak kesmeye bir ağaç felan bulamıyorsan.
Hızlıca bir çukur yada tunel bul içine gir, can puanların normale dönücek ölüp baştan başlamazsın.

Uzayda kara delikler var hem. Seni evrenin merkezine daha da yaklaştırmaya yardım edecek. Evrenin merkezine yakınlaştıkça teknolojinin daha geliştiğinin göreceksin

Evrenin haritasını görsen oha dersin. Bir küçük oyun nası yapar böyle boyutu dersin :D

Evren derken tek samanyolu galaksisi haritalanmış sanırım. Bu kadarda gezegen varmış.

images

Son düzenleme:
He valla adamı sadece random gezegenleri araştırmak bile oyunda tutmaya yeter.
Çok çok uzun zaman oynarsın birkaç haftalık değil. :D

Çok sıcak gezegen var Gündüzleri ateş geceleri soğuk.
Buz kesilmiş gezegenler var.
Kiyafet korumasını güçlendirmek gerek.

Eğer gezegende baktın ateş veya başka şey senin son can puanlarını alıyor ve ortalıkta can puanlarını koruyacak kesmeye bir ağaç felan bulamıyorsan.
Hızlıca bir çukur yada tunel bul içine gir, can puanların normale dönücek ölüp baştan başlamazsın.

Uzayda kara delikler var hem. Seni evrenin merkezine daha da yaklaştırmaya yardım edecek.

Evrenin haritasını görsen oha dersin. Bir küçük oyun nası yapar böyle boyutu dersin :D

Evren derken tek samanyolu galaksisi haritalanmış sanırım. Bu kadarda gezegen varmış.

images
hocam bu oyun neymiş böyle adamlar neler yapmış
ben oyunu yeni duydum ama cidden süper

Ultimate flash sonic

Yenilerden dying light ve tlou'nun ilk oyunu eskilerden de tuşlu nokia'daki maç oyunu

hocam bu oyun neymiş böyle adamlar neler yapmış
ben oyunu yeni duydum ama cidden süper
Ha birde ticari gemilerin Boom diye başka güneş sisteminden önüne ışınlanarak durması.
Sanki uzaktan işık beliriyor ve mermi hızında önüne yerleşiyor. Aşırı keyifli.

Ha birde ticari gemilerin Boom diye başka güneş sisteminden önüne ışınlanarak durması.
Sanki uzaktan işık beliriyor ve mermi hızında önüne yerleşiyor. Aşırı keyifli.
hocam hemen başlamak isitoyurm oyuna

Keşke gerçektede uzay gemimiz olsa gidebilsek tüm gezegenlere :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak ticari gemi sadece maket olarak görünümü yok.

Üst taraftan yaklaşıyorsun kapısı açılıyor ve uçağını park edecek yerleri var. Gidip kaptanla felan konuşup gemiyi anında alabilirsin :D

Son düzenleme:
Geri