Sizde ayrı yeri olan Oyun?

GTA 5 hocam..Neden mi? Ben GTA 5 çıktığında minnoş bir şeydim.Dayımın PS3'ü vardı.Sağolsun beni kırmazdı.Her dayıma gittiğimde oynardım.Hep bilgisayarım olmasını ve o oyunu oynamayı hayal ederdim küçükken.Çok şükür iyi denilebilecek bir bilgisayarım var ve ara sıra yükler oynarım.Her ne kadar yaşlansa da gerek grafiği gerek hikayesi benim için çok farklı bir oyundur.

Fresh women

tehlikeli hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GTA 5 hocam..Neden mi? Ben GTA 5 çıktığında minnoş bir şeydim.Dayımın PS3'ü vardı.Sağolsun beni kırmazdı.Her dayıma gittiğimde oynardım.Hep bilgisayarım olmasını ve o oyunu oynamayı hayal ederdim küçükken.Çok şükür iyi denilebilecek bir bilgisayarım var ve ara sıra yükler oynarım.Her ne kadar yaşlansa da gerek grafiği gerek hikayesi benim için çok farklı bir oyundur.
hocam gta yükleyesim geldi şimd :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dying Light oyunları (the beast bugün bitti ve bitmesine üzüldüm)
hocam başlamayı düşünüyorum alınır mı?

No man sky Vazgeçilmez bir oyun benim için.

Her gezegenin farklılığı kendi atmosferi ve canlılarını görmek çok güzel.
Uzay gemisini alışveriş yapmakla geliştirmek. Ticari olarak kazanç elde etmek veya bir şey üretip satmak.

Random mu yoksa bilemedim nasıl oluşuyor tam robotik taşlara denk geldim bir gezegende. Elektrik fışkırıyorlardı.
Diğer gezegende asit yağmuru yağıyordu yıldırımlar çok gerçekciydi.

Bide uzayda anomali şeyleri var. Büyük meduza tarzı veya anlam veremediğimiz kalıntılar yada canlılar.

Bir oyunun olabilecek en güzel türü. her şey var ve haritada milyarlarca gezegen. Belki ömrünüzün sonuna kadar gezegen gezmelisiniz.

Birde çok çok büyük Ticari gemi almak olayları var o ayrı seviye.
hocam alınır mı? daha önce duymuştum ama olayı sizden öğreniyorum

GTA başlayın hocam.Daha önce hiç oynamadıysanız ilk GTA 4'ten başlayın.

dying light 1.oyun ya net

hocam sanandreas, gta 4 ve 5 bitti
ooo.Siz benden de ileridesiniz.San andreas oynama şansım olmadı.Küçükken vice city oynamıştım biraz..:) bir de tam şuan bunları yazarken arkada Anlamazdın gibi bir şarkı dinlemek bir garip hissettirdi.

hocam alınır mı? daha önce duymuştum ama olayı sizden öğreniyorum
Tam bir simulasyon değil, Çokta çocukça değil, çok oynanabilir rahat kontrolleri var.
Uzay gemisinin içinden dışından görüntü.
Fps shooter tarzı ve gta gibi adamı görmek.

Parasıyla alacaksan online kısmı açık olur bence. Bir Oyuncuya denk gelip arkadaş olman birlikte üss kurman muhtemel.

Hem offline hikaye kısmıda baya uzun.

Git şunu al git bunu getir derken bir bakmışsın ticari gemiler alıp filoları ticaret veya araştırmaya yolluyorsun.
Bozulan ticari gemileri tamir etme.

Say say bitmez be aga. İlla kendini kaptıracak kariyer yaparsın.

Ben ticaret yapmayı severdim.
Uzay üssüne gelen uzaylılardan ucuza ürün alıp diğer güneş sisteminde pahalıya satıp kar ederdim.

Ama ilk başta hikaye modunda başlarken uzay gemisini tamir etmelisin. Uzay gemisi uçtuktan sonra işler kolay.

Geri