Tarihten nefret ediyorum ama sınavım var

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
Arkadaşlar ben öyle biriyimki tarih kelimesi duyunca direkt canım sıkılıyor canlı derste ne zaman tarih başlasa dinlemiyorum sadece son derste biraz ilgimi çekti oda hoca bana bir şey sordu bende yanlış cevapladım ama açıklanması zor olan bir şeyi doğru cevapladığım için tebrik etti sadece o ders baya odaklandım gerisi hikaye sınavım var ders videoları izliyorum ama canım çok sıkılıyor dakka bir geri sarıyorum anlamıyorum sınıfta kalırmıyım acaba bu sınav kötü geçerse ?

Arkadaşlar ben öyle biriyimki tarih kelimesi duyunca direkt canım sıkılıyor canlı derste ne zaman tarih başlasa dinlemiyorum sadece son derste biraz ilgimi çekti oda hoca bana bir şey sordu bende yanlış cevapladım ama açıklanması zor olan bir şeyi doğru cevapladığım için tebrik etti sadece o ders baya odaklandım gerisi hikaye sınavım var ders videoları izliyorum ama canım çok sıkılıyor dakka bir geri sarıyorum anlamıyorum sınıfta kalırmıyım acaba bu sınav kötü geçerse ?
Öncelikle korkmamalı ve endişeni 0 yapmalısınız ben senin başaracağına inanıyorum tarihe olan merakını arttırırsan ilgin de artar.

Sınav ise önemsiz bir sınavmış gibi düşünüp rahat ol ve güzel güzel çalış.

Boşver, bir süre sonra istemesen bile kafana kazınıyor.

Tarih, hem hocaya hem de ders kitabına diğer derslerden daha çok bağlı. Ders kitabından kendince önemli yerleri işaretleyerek vs. çalışabilirsin. Veya sınav konularını bir kağıda özet şeklinde yazabilirsin.

Geri