Neler Yeni

Tarla evi için Kamera sistemi önerisi lütfen yardım

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
4-5 tane gece görüşlü özellikle normal kamera 1 tanede gece görüşlü yüksek açılı mobese kamerası anlayan varsa önerebilirmi ?

hocam merakımdan soruyorum elektrik var mı tarla evinizde benim de bu konular hakkında pek bir bilgim yok
takipteyim arkadaşlardan öneren olursa ne önerecekler bakalım

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
4-5 tane gece görüşlü özellikle normal kamera 1 tanede gece görüşlü yüksek açılı mobese kamerası anlayan varsa önerebilirmi ?
Tarla evi için yazmışsın hocam tarla evi için o kadar şeye gerek var mı içinde altın falan saklamıyosan alma bence tarla evi max ne olabilir ki

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tarla evi için yazmışsın hocam tarla evi için o kadar şeye gerek var mı içinde altın falan saklamıyosan alma bence tarla evi max ne olabilir ki
tarla evi derken 2 katlı teraslı 3 dönüm 4 tarafı telçitler ile çevrili içinde eşyalı suyu var elektirik direkleri falan herşeyi var içinde eşyalı kalorifer sistemli öyle yani kendi evimiz gibi

ReDanger

80+ Bronze
Hocam bizde köyde yaşıyoruz, geceleri rahat uyuyamıyoruz, hayvanlar çalınacak diye. Hatta yan komşunun danasını tofaşa atıp çaldılar

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam merakımdan soruyorum elektrik var mı tarla evinizde benim de bu konular hakkında pek bir bilgim yok
tarla evi derken 2 katlı teraslı 3 dönüm 4 tarafı telçitler ile çevrili içinde eşyalı suyu var elektirik direkleri falan herşeyi var içinde eşyalı kalorifer sistemli öyle yani kendi evimiz gibi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Hocam bizde köyde yaşıyoruz, geceleri rahat uyuyamıyoruz, hayvanlar çalınacak diye. Hatta yan komşunun danasını tofaşa atıp çaldılar
svfkıpojdfnkıljmoşdvfbjklnvfbcdkçnjcdvfkjnhvfbcdgvfxcd hemde tofaşa lan gördüğümden beri gülüyom Allah iyiliğini gersin

ReDanger

80+ Bronze
svfkıpojdfnkıljmoşdvfbjklnvfbcdkçnjcdvfkjnhvfbcdgvfxcd hemde tofaşa lan gördüğümden beri gülüyom Allah iyiliğini gersin
Cidden ama öyle çaldılar🤣🤣🤣.
Çalan arabada dananın kıllarını buldular.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam birde daha 2 gün önce bir erkek danamız oldu
Daha 2 günlük 5000tl verdiler almak için, zorlasan 6000e satarsın 2 günlük dana.

Tre-x

80+ Silver
Hocam birde daha 2 gün önce bir erkek danamız oldu
Daha 2 günlük 5000tl verdiler almak için, zorlasan 6000e satarsın 2 günlük dana.
o kadar para ediyor mu ya danalar ?
kurban bayramlarında 10k ya inek satıyorlar dana ile ineğin farkı nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,329
Üyeler
166,194
Son üye
Alenx
Top Bottom