Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Mercedes E serisi (W212 FL) > Bmw 5 Serisi (F10)
değildir kadın ile erkek eşit olamaz mantıksız adil olunabilir o başkaKadın erkek adalet önünde eşittir .
android>ios android özgürlüğü başkaIOS>Android (iPhone demiyorum yalnızca işletim sistemi)
AyneeeeenMESSI >>>>>>
Kazanmak ve kaybetmek bir tercih meselesidir.Ciddi de olabilir kendinize göre de olabilir.
Anayasa'nın ilk 3 maddesi değiştirilemez.
İyide usb’i kaybetmeyi kendim istemiyorum ki.Kazanmak ve kaybetmek bir tercih meselesidir.
ya öyle değil HSFDİUHASDİUFHSADFHASUİFASİyide usb’i kaybetmeyi kendim istemiyorum ki.
Türklerinki de eklenince Kurtlar Vadisi'dir.en iyi yabancı dizi Breaking Bad'dir.
Hastalık olmadığı kanıtlandı.O yüzden guzeelce sovulebilir bir hal aldılar.Cunku hasta değillerse kendi yönelimleridir.(Homofobiklik insanlığı doğru yola götürür, ahlakı savunur.)LGBT bir hastalıktır. Doğuşsal sebepten ötürü hormonel bozukluğu olan hariç.
Bana kimse de bu toplumun bir parçası olup kendini tanıtmak için 2 kumaş parçasına tonla para vererek normalliği savunmasın.
Hele ki sırf başka yönelimi olduğu için bunu karakterine ve yaşam tarzına yansıtanlar çenesini açmasın. Bu bir eşitlik veyahut özgürlük değil, hastalıktan öte bir şey değildir.
Yine eklemek isterim hayvanlarda da bu var vs vs. diyip insanı hayvana denk görecekler de lütfen yanıt atmasın.
Technopat > Donanım arşivi forum >>>>>> bütün türk forumlar.Donanım arşivi Forum > Diğer forumlar